Historia e Rrepës gjigande

Historia e Rrepës gjigande Njëherë e një kohë, na ishte një burrë i moshuar dhe një grua e moshuar. Ata jetonin në një fermë. Një ditë burri i moshuar mbolli një rrepë. Gruaja e tij i pëlqente shumë rrepat. Ishin ushqimi i saj i preferuar. The Giant Turnip Story. Albanian books for kids, children's books in Albanian

Available ebook formats: epub

About Dino Lingo

Dino Lingo language learning programs for children. Available in 50 languages. Books, DVDs, CDs, flashcards, posters, toys and more. For more please visit our website.

Also by This Author

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book