Rrobat e reja të mbretit

Rrobat e reja të mbretit Njëherë e një kohë, na ishte një Mbret. Mbreti nuk ishte shumë i mirë. Ai ishte egoist, dhe lakmitar. Ai gjithashtu donte të hante shumë ushqim. Ai ishte shumë i shëndoshë. The Kings New Clothes. Albanian books for kids, children's books in Albanian

Available ebook formats: epub

Words: 470
Language: Albanian
ISBN: 9781535707497
About Dino Lingo

Dino Lingo language learning programs for children. Available in 50 languages. Books, DVDs, CDs, flashcards, posters, toys and more. For more please visit our website.

Also by This Author

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book