Muzikantët e Bremenit

Muzikantët e Bremenit Njëherë e një kohë, na ishte një gomar. Ai ishte i vjetër dhe i dobët, dhe ai nuk mund të punonte më. Një ditë, gomari vendosi të shkonte në Bremen. Ai i tha shokëve të tij, "Unë do të bëhem një muzikant në Bremen.” Ai i tha mirupafshim, dhe filloi udhëtimin e tij. The Musicians Of Bremen. Albanian books for kids, children's books in Albanian

Available ebook formats: epub

Words: 350
Language: Albanian
ISBN: 9781535707510
About Dino Lingo

Dino Lingo language learning programs for children. Available in 50 languages. Books, DVDs, CDs, flashcards, posters, toys and more. For more please visit our website.

Also by This Author

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book