Princesha dhe Bizelja

Princesha dhe Bizelja Njëherë e një kohë, na ishte një Princ. Ai jetonte në një kështjellë të bukur, por ai ishte i vetmuar. Princi dëshironte të martohej. Mamaja e Princit ishte Mbretëresha. Ajo donte që Princi të kishte një grua të bukur dhe të zgjuar. Por Princi nuk pëlqente asnjërën nga Princeshat. The Princess And The Pea. Albanian books for kids, children's books in Albanian

Available ebook formats: epub

About Dino Lingo

Dino Lingo language learning programs for children. Available in 50 languages. Books, DVDs, CDs, flashcards, posters, toys and more. For more please visit our website.

Also by This Author

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book