Petulla që vraponte

Petulla që vraponte Një ditë, dy gra po gatuanin një Petull. Kur ishte pothuajse gati, ato filluan të diskutonin. Secila grua dëshironte ta hante të gjithën. Ato nuk dëshironin ta ndanin me njëra tjetrën. Njëra grua tha, "Petulla është e imja!" Dhe tjetra tha, "Jo, Petulla është e imja!" The Runaway Pancake. Albanian books for kids, children's books in Albanian

Available ebook formats: epub

About Dino Lingo

Dino Lingo language learning programs for children. Available in 50 languages. Books, DVDs, CDs, flashcards, posters, toys and more. For more please visit our website.

Also by This Author

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book