Sweet Fuck All

30 days of Sweet Fuck All but yourself. How to get your mind and body working for you.
Sweet Fuck All is to help you find an easy life, with less worry, less stress and more feeling good about yourself and what you do. More

Available ebook formats: epub mobi pdf lrf pdb txt html

First 10% Sample: epub mobi (Kindle) lrf more Online Reader
About Nathalie Emanuels

Nathalie Emanuels (1968) is een Nederlandse schrijfster van Surinaamse afkomst. De rijk geschakerde culturele diversiteit in haar familie heeft bij haar van jongs af aan de interesse opgewekt om te weten wat mensen beweegt. De zomervakanties bij familie in Suriname maakten herinneren die zich nu in haar schrijven openbaart. De verhalen die in het Surinaams werden verteld omdat kinderen die nooit mochten horen (met kinderen werd steevast Nederlands gesproken) gingen een eigen wereld leiden.
Nadat ze niet de middelbare school had afgemaakt is ze verschillende cursussen gaan volgen naast haar werk als fitness instructeur. Achtereenvolgens een cursus schoonheidspecialiste, steps en spinning, modeontwerpster, houtbewerking, t.v.-productie, korte verhalen schrijven (2x) en financieel adviseur terwijl ze studeerde voor haar BSc in Gezondheid Psychologie. De verschillende bezigheden kwamen goed tot uiting toen ze in 1996 met man en kind verhuisde naar Suriname waar ze een media productie bedrijf hadden gekoppeld aan een kinderdagverblijf. Ze schreven en maakten radioprogramma’s, kinder- televisie programma’s en commercials voor radio en televisie. Samen werkten ze voor en achter de schermen mee aan de Jorgen Rayman en Frank Wijdenbosch shows in Suriname. Ze schreef ook een wekelijkse column voor De Ware Tijd.
Drie kinderen en drie landverhuizingen heeft ze een Msc in Exercise and Nutrition Science met succes afgesloten
Haar favoriete bezigheid is roddels aanhoren, meeluisteren met mensen in de bus, op de markt en niet te vergeten op het voetbalveld en de tennisbaan waar ze veel tijd doorbrengt als trainer.
Nathalie houdt van thee en koffie, van honden en niet van katten en ze eet alles zolang ze het niet zelf klaar hoeft te maken.
Ze vindt zichzelf bevoorrecht want ze heeft een vader, moeder en een broer die haar in alles ondersteunen (vooral financieel) en ze heeft een prachtig gezin dat na al die jaren nog steeds normaal functioneert ondanks dat er vijf talentvolle kapiteins aan het roer staan.
Nathalie is bezig aan het vervolg op Broko Ati en Kibri terwijl ze leert om mooie photos te maken voor haar kookboek.

Report this book