Det Goda Trollet

Rated 4.00/5 based on 1 reviews
Efter att Tommy fick en mild stroke börjar han drömma om en bättre framtid. Men drömmarna blir mer och mer verkliga. Håller han på att bli galen eller har han en vision av en möjlig framtid? More
Download: epub mobi (Kindle) pdf more Online Reader
About Thomas Krantz

I am a dreaming futurist with good future dreams. The story The Good Troll (Det Goda Trollet) is a part of something bigger and there are more places on the web. Search on any search engine on the web for more information. I am working on a english version. It is devided to three books and the rest I hope to be upploaded some time in the future.

Learn more about Thomas Krantz

Also by This Author

Reviews

Gazton69 reviewed on on March 1, 2017

Tematiskt påminner det om Isaac Asimovs Robot-berättelser och Jack Williamsons Humanoid-serie, men med en ganska psykedelisk stil som ger det en känsla av hallucinatorisk overklighet. Texten är allmänt lätt att följa, du har hanterat formateringen bra. Din text är överskådlig och ditt språk är enkelt. Den saknar inte heller följsam dialog och ett visst mått av humor, ibland med satirisk udd. Det är en modern berättelse som använder sig av sociala medier och diskuterar människans förhållande till utveckling, teknik och ideologi. Förövrigt håller jag med om påståendet om (från makthavarnas synvinkel) vikten att hålla folk sysselsatta så att de inte hinner ägna sig åt framtidsvisioner och dylikt. Jag tycker att du lämnar det ganska fritt för läsaren att avgöra huruvida den presenterade framtiden skulle vara till världens och mänsklighetens gagn eller inte. Det finns en kluvenhet, den kan vara intellektuellt tillfredsställande samtidigt som den är känslomässigt avskräckande.

Rekomenderas till både unga och gamla.
(reviewed the day of purchase)
Report this book