'Fremtid'

’Fremtid’romanen der endnu ikke er forvandlet til stor film!
I denne episodeI’ J. U Friis’ debutroman Fremtid åbner sig et panorama af et sceneri de store vidder af gigantisk stor fjeldnatur.Bogens hovedpersoner optræder med vidunderlige,til tider overraskende forunderlig ordveksling, det beskedne persongalleri gør at man kommer tæt, til tider elskeligt nært hovedperson. More
Available ebook formats: epub mobi pdf rtf lrf pdb txt html
About Jan Ulrik Friis

Jan Ulrik er dansk, men bosatt i Sverige. Han er en anerkjent kunstner, har en rikholdig produksjon og utallige utstillinger i flere land bak seg. Mer informasjon om kunstneren og hans produksjon finnes på hans hjemmesider:

http://www.friis-art.nu/

Jan Ulrik Friis har jord, himmel og hav med i sine fortællinger, men som en klangfarve, der sjældent taber fylde, og til forståelse heraf skal fremhæves en fascinerende uberegnelighed, som først og fremmest må tilskrives den evidente appetit på at give stadig nye indsigter mæle med nye udtryk. På den vis er Jan Friis i konstant opbrud - åbent og søgende, aldrig retningsløst, men tværtimod med rodfæstet afsæt i en tradition og et miljø, som danner sikker grund under talent, temperament og kunnen.

*****

’FREMTID ’ er romanen der endnu ikke er forvandlet til stor film!
I denne ’episode I’ J. U Friis’ debutroman ’Fremtid’ åbner sig et panorama af et sceneri de store vidder af vildmark og gigantisk storslået fjeldnatur, hvor bogens hovedpersoner optræder med vidunderlige, og til tider overraskende forunderlig ordveksling, det beskedne persongalleri der gør at man kommer tæt, og til tider elskeligt nært pa hovedperson Carl Oscar og bogens andre personligheder, tæt som sad man på første række og som en film af Ingmar Bergman og med Spielberg effekt, holder vejret......hvad vil der ske på næste side!

Her er der fragmenter fra Knut Hamsun og bogens handling bringer os da også ind i Hamsuns land, hans elskede nord vest norge og svensk lapland.

Bogen ’FREMTID’ giver os et inblik ind i en nær fremtid, der kunne få en at tænke måske på tide at stige af her, inden fremtid bliver virkelighed.......men når bogen læst eller genlæst, sidder med en brændende længsel efter en dag at få læse episode II

J.U. Friis ’ debutroman ’FREMTID’ episode I, en yderst lovende debut, og J. U . Friis står helt klart som ikke denne generation, men fremtidens store forfatter.

Dette er fremtiden, læs bogen, eller genlæs i venten på ’FREMTID’ episode II
.....eller om du kun er en lille smule nysgerrig din fremtid.....

Learn more about Jan Ulrik Friis

Reviews of 'Fremtid' by Jan Ulrik Friis

This book has not yet been reviewed.
Report this book