Slaaf

Als jongen van twaalf is Kanter ontvoerd en verkocht als slaaf.Wanneer hij verantwoordelijk wordt voor het tapijtmagazijn van zijn meester ontdekt hij dat deze gedwongen wordt te handelen in een verboden middel. Als deze niet meewerkt worden diens vrouw en dochters verkocht als slavinnen. Kanter is verliefd op de oudste dochter en zint op een manier om een einde te maken aan deze bedreiging. More

Available ebook formats: epub mobi pdf lrf pdb txt html

First 20% Sample: epub mobi (Kindle) lrf more Online Reader
Words: 21,950
Language: Dutch
ISBN: 9781370819102
About Ben Buitendijk

Ik ben een christen, een kind van God. Daar ben ik trots op. Ik schrijf verhalen omdat God mij het talent daarvoor gegeven heeft.
Net als veel van mijn leeftijdsgenoten heb ik het genre Fantasy leren kennen door Tolkien (ook een christen trouwens). Ik las In de Ban van de Ring in mijn middelbare schooltijd. Daarna leerde ik ook andere grootmeesters van het genre kennen, o.a. de Aardzee-trilogie van Ursula K. le Guin en de Amber-trilogie van Roger Zelazny.
Zo groeide mijn liefde voor het geschreven woord. Ik probeerde ook zelf te schrijven en ik ging Nederlands studeren in Nijmegen. Daar leerde ik Jezus kennen en opende zich een hele nieuwe dimensie in de werkelijkheid: de geestelijke wereld.
Uiteindelijk schreef ik mijn eerste fantasy roman, Noeri, in 1999, uitgegeven door de Vuurbaak. Het had het eerste deel van een serie moeten worden, maar het was er blijkbaar niet de tijd en plaats voor. Ondanks positieve besprekingen bleef de verkoop achter.
Nu is de tijd gekomen voor een nieuwe poging.
Ik heb voor mezelf de grondslag gelegd voor een reeks verhalen/romans onder de gezamenlijke titel De Gezellen van Nazire. De komenden maanden zullen de eerste verhalen verschijnen, in eerste instantie in elektronische vorm.

Also in Series: De Gezellen van Nazire

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book