Saltlands – Isten Után

Rated 5.00/5 based on 2 reviews
Mintha csak az Apokalipszis ismételné önmagát: a Sóság, a kiszáradt tengerek hagyatéka tajtékot vet, ahogy a gépesített horda elözönli. A sósivatag lakosai menekülni kényszerülnek: vitorlásaikba szállnak, s a szélre bízzák sorsukat. Ellenségeik állítólag az Istenüket keresve prédálják fel a világot – a Sóságon várná őket? Ha igen, túlélhetik-e a vele való találkozást? More
Available ebook formats: epub mobi pdf html
First 12% Sample: epub mobi (Kindle) Online Reader
About Soma Csátvák

Csátvák Soma vagyok, 1988-ban születtem Budapesten. Írni azért kezdtem el, mert megtetszett, hogy az írók saját világokat alkothatnak. Így született meg 2015-ben hosszú évek, illetve néhány tanulópénznek felfogható kísérlet után a Lélekcsapda c., poszt-apokaliptikus, sötét sci-fi, ami nyomokban fantasyt is tartalmaz. Nem lett egy könnyű olvasmány, bár nem is volt vele ilyen célom... Smashwordsről ingyenesen letölthető, illetve itt olvashattok róla bővebben: http://lilapulcsis.blog.hu/2016/01/06/csatvak_soma_lelekcsapda

Kifejezetten érdekel a világvége – természetesen csak elméletben. A blogomon elérhető, Az Ösvény c., kötetlen fantasy után időrendben ismét a poszt-apokaliptikus sci-fi következett, ezúttal rendhagyó formában: felkérést kaptam a hazai fejlesztésű, Saltlands c. társasjáték háttérvilágának kidolgozására, illetve az ehhez köthető kreatív tanácsadásra. A társasjáték jól sikerült, a munka pedig annyira megmozgatta a fantáziámat, hogy 2017 elején megjelent a Saltlands – Isten után, mely egy, a Lélekcsapdánál lényegesen emészthetőbb, jövőben játszódó kalandregény lett.

Jelenleg folyamatosan dolgozom első regényem folytatásain, keresem kézirataim helyét, illetve további (társas)játékok, képregények világépítése, narratív kidolgozása van terítéken.

Összességében minden foglalkoztat, ami egy kicsit is megbolygatja a valóságot, vagy továbbgondolja azt.

Read Soma Csátvák's Smashwords Interview
Learn more about Soma Csátvák

Videos

Saltlands Kickstarter Video
A társasjáték hivatalos Kickstarter kampányvideójából ízelítőt kaphattok a Saltlands világából. A regény egyik szereplője is feltűnik benne!

Also by This Author

Reviews of Saltlands – Isten Után by Soma Csátvák

lakingerbelazsebcirkalo reviewed on May 21, 2017

Nagyon lendületes a történetmesélés, jól illeszkedik az elbeszélt világhoz. A világhoz, melyben egy dolog biztos: ha megállsz, halott vagy. Ugyanakkor, ahogy az események haladnak előre - a három főszereplő szemüvegét cserélgetve - koránt sem tűnik biztosnak, hogy a mozgás az életben maradást jelenti.
Mintha futóhomokra tévednél.
Hogy van-e ennek a problémának jó megoldása?
Talán a könyv végére, mire a szálak összeérnek, az is kiderül.
(reviewed the day of purchase)
Daaguz reviewed on March 9, 2017

Engem már régen kötött le így könyv.Négy nap alatt kiolvastam, ha lett volna több időm akkor biztos előbb végzek vele.Aki szereti a posztapokalipszises dolgokat (Pl. Mad Max, Acél hajnal) akkor annak nagyon ajánlom a figyelmébe ezt a remekművet!Végig pörgős a történet.Érezni a könyvön végig a túlélésért folytatott küzdelmet,a menekülést.Nem győzöm dicsérni!
(reviewed 7 days after purchase)

Print Edition

Report this book