Seksualiteti dhe Venerologjia

ABC-ja e diagnostikimit dhe trajtimit të sëmundjeve seksualisht të transmetueshme për një shëndet të mirë, jetë seksuale të shëndetshme dhe shtatzani të suksesshme. Një vështrim mbi seksin, seksualitetin dhe ndërveprimin njerëzor si mënyra më e mirë e parandalimit të SST-ve. Miti urban i himenit. Faktori X. More
Available ebook formats: epub mobi pdf lrf pdb txt html
First 20% Sample: epub mobi (Kindle) lrf more Online Reader
About Rudina Thanasi

Dr Rudina Thanasi is a medical doctor specialized in Dermatology - Venerology - Cosmetology. Dr Rudina has graduated Medical University in 2002 "Carol Davila" Bucharest, Romania and received the Title Medical Doctor. She received the Title Specialist Dermatolog - Venerolog in 2007 "Colentina Hospital" "Carol Davila" University. She is over specialized and have competency in Aesthetic Medicine, Dermatogy - Cosmetology, Endermology Peeling, Mesotherapy ,Skin Surgery , Skin Histopathology ect. She has worked as a doctor for 15 years and as aesthetic trainer and has produced a reputation especially about her specialties Photoshop Like Treatment , Stretch - marks treatment and Acne scars treatment

She grow up in a family of medical doctors and has been fascinated since early childhood from Human Complexity and its impact in human health and individual respond to treatment.

Learn more about Rudina Thanasi

Reviews of Seksualiteti dhe Venerologjia by Rudina Thanasi

This book has not yet been reviewed.
Report this book