Niets is wat het lijkt

Bedolven worden onder de cadeautjes. Voor vele vrouwen een droom, maar niet voor Selina.
Wanneer ze plots veel meer pakketjes ontvangt dan verwacht, schieten haar gedachten alle kanten uit.
Wanneer haar man dan plots ook nog eens belt met excuses, neemt de angst toe.
Wat is er allemaal aan de hand? Herhaalt de geschiedenis zich weer? Of is er toch een logische verklaring?
Download: epub mobi (Kindle) pdf more Online Reader
Words: 2,420
Language: Dutch
ISBN: 9781370104086
About Els Mertens

Sinds mijn tienerjaren is schrijven een grote passie. Door succesvol mee te doen aan wedstrijden begon het te kriebelen om een stap verder te gaan: een boek schrijven. Ik debuteerde met mijn verhaal 'Als haat en liefde samen komen' en publiceerde al verschillende kortverhalen.
Begin 2016 bracht ik mijn eerste roman uit, getiteld 'De blog naar vrijheid'. Deze wordt gratis aangeboden, omdat ik graag heb dat mensen op een leuke manier kennis kunnen maken met mijn werken.

In de loop van 2016 schreef ik 4 verhalen over 4 vrijgezellen. Deze verhalen werden ondertussen gebundeld in het boek 'Vier vrijgezelle vriendinnen' verkrijgbaar als ebook en binnenkort ook als paperback.

Wat heeft 2017 in petto?

Op 7 maart verschijnt mijn verhaal 'Als haat en liefde samen komen' Dit boek verscheen in 2015 als paperback via een POD-uitgeverij, maar om verschillende redenen heb ik beslist het verhaal enkel als ebook aan te bieden, en het dus terug te trekken bij de uitgeverij.
In september volgt een vervolg van dit verhaal.

Verder schrijf ik ook naarstig verder aan een nieuwe reeks romans. Het eerste deel 'het geheim van verandering is koffie' verschijnt in het najaar, tegen de feestdagen.

En natuurlijk zal ik om de paar weken ook gratis kortverhalen posten.

Voor meer info en voor een exclusief boek met vier verhalen, dat nergens anders verkrijgbaar is, verwijs ik jullie graag naar mijn website

http://elsmertens.com

Also by This Author

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book