Dievegge

Tenos Gul is naar haar eigen overtuiging de beste dief in Gabba. Wanneer zij een beurs rolt, wordt deze haar afgenomen door een jongen die voor Edos Garan werkt. Zij besluit terug te nemen wat' van haar' was. Maar als ze inbreekt in zijn villa wordt betrapt en dan blijkt dat er meer op het spel staat. Edos Garan heeft zijn eigen plannen voor haar. Zal ze erin slagen onafhankelijk te blijven? More

Available ebook formats: epub mobi pdf lrf pdb txt html

First 20% Sample: epub mobi (Kindle) lrf more Online Reader
About Ben Buitendijk

Ik ben een christen, een kind van God. Daar ben ik trots op. Ik schrijf verhalen omdat God mij het talent daarvoor gegeven heeft.
Net als veel van mijn leeftijdsgenoten heb ik het genre Fantasy leren kennen door Tolkien (ook een christen trouwens). Ik las In de Ban van de Ring in mijn middelbare schooltijd. Daarna leerde ik ook andere grootmeesters van het genre kennen, o.a. de Aardzee-trilogie van Ursula K. le Guin en de Amber-trilogie van Roger Zelazny.
Zo groeide mijn liefde voor het geschreven woord. Ik probeerde ook zelf te schrijven en ik ging Nederlands studeren in Nijmegen. Daar leerde ik Jezus kennen en opende zich een hele nieuwe dimensie in de werkelijkheid: de geestelijke wereld.
Uiteindelijk schreef ik mijn eerste fantasy roman, Noeri, in 1999, uitgegeven door de Vuurbaak. Het had het eerste deel van een serie moeten worden, maar het was er blijkbaar niet de tijd en plaats voor. Ondanks positieve besprekingen bleef de verkoop achter.
Nu is de tijd gekomen voor een nieuwe poging.
Ik heb voor mezelf de grondslag gelegd voor een reeks verhalen/romans onder de gezamenlijke titel De Gezellen van Nazire. De komenden maanden zullen de eerste verhalen verschijnen, in eerste instantie in elektronische vorm.

About the Series: De Gezellen van Nazire
Een eeuwenoude orde herleeft om een groeiend kwaad te bestrijden.

Also in Series: De Gezellen van Nazire

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book