De slangenvrouw

Jasmin Hara is dolgelukkig wanneer ze een baan aangeboden krijgt als sinaasappelplukster. Ze schrikt als er op de plantage een slang op haar af komt, maar weet het dier met haar magie af te weren. Dan blijkt echter dat iedereen vreselijk bang is voor een Slangenvrouw, zoals zij wordt genoemd. Ze is aan haar baas overgeleverd die vrouwen als handelswaar beschouwt. Wat zal haar lot zijn? More

Available ebook formats: epub mobi pdf lrf pdb txt html

First 20% Sample: epub mobi (Kindle) lrf more Online Reader
About Johanna Lime

Johanna Lime
Marjo Heijkoop en Dinie Boudestein schreven sinds hun kindertijd samen dagboeken van personages. Hun voorliefde voor fantasy en sciencefiction ontwikkelde zich tot het bouwen van een eigen fantasiewereld. Op 1-11-2011 besloten ze samen om hun dagboeken te gebruiken voor het schrijven van een roman, onder het pseudoniem Johanna Lime. Dat werd Schimmenschuw. Dit debuut is in 2015 uitgebracht bij Zilverbron. Na haar debuut volgde een trilogie met de naam De vergeten vloek. Deel 1 van deze trilogie, Sluimerend vuur, is uitgebracht in 2017 en deel 2, Smeulend venijn, kwam uit in 2018
Helaas overleed Dinie op 23-12-2018 en daarom gaat Marjo alleen verder met het schrijven van deel 3 van De vergeten vloek. Dit deel wordt bij uitgeverij Zilverbron verwacht in april 2020.
Behalve romans schrijft Johanna ook korte verhalen. Deze verhalen, die veelal hebben meegedaan aan wedstrijden in het fantasy, sciencefiction en horror genre, zijn hier op Smashwords sinds november 2015 te vinden als e-books
In 2018 en 2019 hebben de e-books die wij eerder al op Smashwords publiceerden een hoofdredactie gekregen en daarna zijn de verbeterde versies opnieuw uitgebracht. Het voordeel van de redactie is dat er nu duidelijk bij staat of het verhaal geschikt is voor kinderen, Young Adults of volwassenen. Op de kaften staat NL voor Nederlandstalig. Er zijn een paar e-books vertaald, dit is te zien aan EN voor Engels op de kaft.
Marjo Heijkoop gaat vanaf 2019 alleen onder het pseudoniem Johanna Lime verder met het schrijven van fantasyromans en korte verhalen, hoewel Dinie altijd in haar herinnering een rol zal blijven spelen en ze vast nog wel voor inspiratie zorgen zal.
De Randsteden serie bevat zeven science fiction verhalen die in juni en juli van 2019 op Smashwords worden gepubliceerd als e-books. Deze verhalen hebben Dinie en Marjo nog samen geschreven, ze hebben tussen 2012 en 2017 aan wedstrijden meegedaan en kregen in 2019 een hoofdredactie bij Tamara Geraeds.
Marjo is van plan om vanaf 2019 weer deel te nemen aan schrijfwedstrijden en om haar korte verhalen op Smashwords te blijven plaatsen. Wie weet komen er later zelfs romans als e-book bij te staan. Dus als u van fantasy en sciencefiction houdt, volg dan Johanna Lime.
U kunt gebruik maken van de mogelijkheid die Smashwords biedt om een e-mail te ontvangen als er iets nieuws wordt uitgebracht.

Learn more about Johanna Lime
About the Series: Verhalen van Eibor Risoklany
Eibor Risoklany is de verbeeldingswereld uit de boeken van Johanna Lime. Deze paperbacks zijn in het Nederlands geschreven.

Naast de boeken die bij Zilverbron zijn uitgegeven schreef Johanna korte verhalen uit dezelfde verbeeldingswereld. Dat zijn deze e-books op Smashwords. De juiste volgorde van de verhalen over Eibor Risoklany is als volgt:

1. De wording van Chyndyro (Smashwords e-book)

2. Schimmenschuw – uitgeverij Zilverbron (paperback)

3. De vergeten vloek deel 1 – uitgeverij Zilverbron (paperback)

4. De slangenvrouw (Smashwords e-book)

5. De vergeten vloek deel 2 – uitgeverij Zilverbron (paperback)

6. De nevelkinderen van Hary Rud (Smashwords e-book)

7. De vergeten vloek deel 3 – uitgeverij Zilverbron (paperback)

8. Het frisbeeschip dat crashte in Loppersum (Smashwords e-book)

Eibor Risoklany is the imaginary world from the books of Johanna Lime. These paperbacks were written in Dutch.

In addition to these paperbacks, Johanna wrote short stories in the same imaginary world. Unfortunately, of these stories, only The nebula children or Hary Rud is available as an e-book for the English reader.

6. The Nebula Children of Hary Rud (Smashwords e-book)

Also in Series: Verhalen van Eibor Risoklany

Also by This Author

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book