Het geheim van verandering is koffie

Twee jaar na het verlies van haar ouders voelt Savannah dat ze vast zit in haar leven en zo niet langer door wil. Ze stelt zich kandidaat voor een project voor mensen die verandering willen, maar wordt helaas niet uitgekozen. Maar dat houdt haar niet tegen om enkele drastische beslissingen te nemen en haar dromen na te gaan jagen.

Available ebook formats: epub mobi pdf lrf pdb txt html

First 15% Sample: epub mobi (Kindle) lrf more Online Reader
About Els Mertens

Sinds mijn tienerjaren is schrijven een grote passie. Door succesvol mee te doen aan wedstrijden begon het te kriebelen om een stap verder te gaan: een boek schrijven. Ik debuteerde met mijn verhaal 'Als haat en liefde samen komen' en publiceerde al verschillende kortverhalen.
Begin 2016 bracht ik mijn eerste roman uit, getiteld 'De blog naar vrijheid'. Deze wordt gratis aangeboden, omdat ik graag heb dat mensen op een leuke manier kennis kunnen maken met mijn werken.

In de loop van 2016 schreef ik 4 verhalen over 4 vrijgezellen. Deze verhalen werden ondertussen gebundeld in het boek 'Vier vrijgezelle vriendinnen' verkrijgbaar als ebook en binnenkort ook als paperback.

Wat heeft 2017 in petto?

Op 7 maart verschijnt mijn verhaal 'Als haat en liefde samen komen' Dit boek verscheen in 2015 als paperback via een POD-uitgeverij, maar om verschillende redenen heb ik beslist het verhaal enkel als ebook aan te bieden, en het dus terug te trekken bij de uitgeverij.
In september volgt een vervolg van dit verhaal.

Verder schrijf ik ook naarstig verder aan een nieuwe reeks romans. Het eerste deel 'het geheim van verandering is koffie' verschijnt in het najaar, tegen de feestdagen.

En natuurlijk zal ik om de paar weken ook gratis kortverhalen posten.

Voor meer info en voor een exclusief boek met vier verhalen, dat nergens anders verkrijgbaar is, verwijs ik jullie graag naar mijn website

http://elsmertens.com

About the Series: Savannahs verhaal
Deze reeks speelt zich af in een koffiebar in het bruisende Dublin.

Savannah verlaat haar rustige leventje in Galway en besluit een koffiebar te openen in Dublin, samen met haar vriendin Zoë.

Al snel nadat Savannah kennis maakt met de mysterieuze man, Killian, vliegen de vlinders in het rond. Net op dat moment komt de vriendschap met Zoë onder druk te staan, waardoor haar band met Killian in een sneltempo sterker wordt. niet veel later volgt een eerste kus en beginnen de twee een relatie.

Wat er in deel 3 gebeurt, is nog even een verrassing!

Also by This Author

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book