Bota e Fantazise: kapitull 07 - Probleme ne shkolle

Kur fillon shkolla, Stela thote te marri zogun tek ai akoma fle, por keshtu nje nga nxenesit e klases e vjedh. Stela, e tronditur pas kesaj, mendon qe eshte me mire mos ta marri me ne shkolle, dhe keshtu e mbyll brenda dites tjeter.

Available ebook formats: epub mobi pdf lrf pdb txt html

First 20% Sample: epub mobi (Kindle) lrf more Online Reader
About Stela Canga

Stela Canga was born in Tirana, Albania in 1984.

Since 1998 she has been living in Athens, Greece.

She has been drawing and writing since she was little.

She has worked mainly as an illustrator in various positions.

Also by This Author

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book