Vrij Hart

Adult
In haar visioen verandert Greham in een wolf, maar dat kan onmogelijk waar zijn. Want weerwolven bestaan niet. En ze mag niet verliefd op hem worden, want hij wil geen vrouw in zijn leven. Maar niets is wat het lijkt en niets gaat zoals zij het wil. Want ze verliest haar hart, en daarna haar leven. More

Available ebook formats: epub mobi pdf lrf pdb txt html

First 20% Sample: epub mobi (Kindle) lrf more Online Reader
About Evi Parker

Evi Parker woont in een klein dorp in Friesland. Ze is een vrouw met een overactieve fantasie, een doorsnee computer en een blinde vastberadenheid om dromen op (digitaal) papier te zetten.
Ze is geen achttien meer, maar ze hoeft voorlopig ook nog niet naar het bejaardentehuis.
Evi houdt van alle dieren, behalve de agressieve steekmuggen die haar in de zomer klieren als ze een briljante passage probeert te schrijven. (Die steekmuggen zijn dan ook de oorzaak dat ze nog niet die ene passage heeft geschreven waardoor de hele wereld haar naam kent.) Aan haar vrienden zal het in ieder geval niet liggen, want die zijn goud waard, wat ze heeft ontdekt bij het uitkomen van haar eerste novelle Handelswaar.
Dank, en veel liefs, Evi.

About the Series: Wolfhartserie
Weerwolven leven in ons midden. Ze hebben een huis, een baan en hobby's, net zoals jij en ik. En ze hebben behoefte aan liefde. Maar hoe herken je die ene voor wie je niet hoeft te verbergen wie en wat je bent? Die ene die het leven de moeite waard maakt?

Also in Series: Wolfhartserie

Also by This Author

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book