ΑΣΠΑΣΙΑ. Για το παιδί και την όπερα

Rated 5.00/5 based on 1 reviews
To βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας, είναι μια σύντομη συνάντηση με την Ασπασία Ζέρβα. Μια πρωινή κουβεντούλα, που σφιχταγκαλιασμένη με το άρωμα της στιγμής και του ελληνικού καφέ ξεδιπλώνεται αβίαστα, άλλοτε με οδηγό το χιούμορ κι άλλοτε πάλι με τις θύμησες εκείνες που δεν συμφιλιώθηκαν ποτέ με τη φθορά του χρόνου, γιατί έσμιξαν με το πάθος της δημιουργίας και το βαθύ συναίσθημα του καλλιτέχνη. More

Available ebook formats: epub mobi pdf lrf pdb txt html

First 15% Sample: epub mobi (Kindle) lrf more Online Reader
About Ioannis Develegkas

Ο Γιάννης Β. Δεβελέγκας, γεννήθηκε το 1956 στα Γιάννενα. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη ΣΣΕ το 1979 και τα έτη 1988 και 1997 την ειδίκευσή του ως στρατιωτικός μηχανικός και επιτελής, αντίστοιχα. Αποφοίτησε μεταξύ των πρώτων από όλες τις προβλεπόμενες ανώτατες στρατιωτικές σχολές και τη σχολή Εθνικής Άμυνας, και έλαβε ακαδημαϊκή μόρφωση στους τομείς του πολιτικού μηχανικού, της επιχειρησιακής διοίκησης στο πανεπιστήμιο Αθηνών και στα logistics.
Διετέλεσε επί σειρά ετών διοικητής Μονάδων Μάχης Μηχανικού, επιβλέπων μηχανικός τεχνικών και οχυρωματικών έργων και διευθυντής Διοικητικής Υποστήριξης του ΓΕΣ, από όπου και αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του αντιστρατήγου. Συμμετείχε, ως υποψήφιος βουλευτής στο Νομό Ιωαννίνων κατά τις εθνικές εκλογές της 6 Μαΐου 2012 με το κόμμα της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Τον Ιανουάριο του 2013 συγκροτεί το AHEPA, Chapter HJ-23 στα Ιωάννινα, με στόχο την προώθηση του Ελληνισμού και την ανάπτυξη φιλανθρωπικών δράσεων σε συντονισμό με την ομογένεια. Τον Μάιο του 2014 λαμβάνει μέρος στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου» του Αλεξάνδρου Καχριμάνη. Συνεργάζεται με την εφημερίδα «Πρωινός Λόγος» Ιωαννίνων και κατέχει την θέση του Γενικού Διευθυντή της Ηπειρωτικής Όπερας του Πνευματικού Κέντρου «Τσακάλωφ».
Είναι παντρεμένος και έχει τέσσερις γιους.

Learn more about Ioannis Develegkas

Reviews

mariodv reviewed on Nov. 9, 2018

Εξαιρετικό βιβλίο που κρατάει το ενδιαφέρον από την αρχή ως το τέλος! Αναφέρεται σε μία ομάδα παιδιών που κάτω απο την καθοδήγηση μίας διάσημης καλλιτέχνιδας συγκρότησαν μία ορχήστρα νέων και κατόρθωσαν να αποσπάσουν την αναγνώριση και τον παγκόσμιο θαυμασμό.
(reviewed 27 days after purchase)
Report this book