ΑΣΠΑΣΙΑ. Για το παιδί και την όπερα

Rated 5.00/5 based on 1 review
To βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας, είναι μια σύντομη συνάντηση με την Ασπασία Ζέρβα. Μια πρωινή κουβεντούλα, που σφιχταγκαλιασμένη με το άρωμα της στιγμής και του ελληνικού καφέ ξεδιπλώνεται αβίαστα, άλλοτε με οδηγό το χιούμορ κι άλλοτε πάλι με τις θύμησες εκείνες που δεν συμφιλιώθηκαν ποτέ με τη φθορά του χρόνου, γιατί έσμιξαν με το πάθος της δημιουργίας και το βαθύ συναίσθημα του καλλιτέχνη. More
Available ebook formats: epub mobi pdf lrf pdb txt html
First 15% Sample: epub mobi (Kindle) lrf more Online Reader
About Giannis Develegas

Ο Γιάννης Β. Δεβελέγκας, γεννήθηκε το 1956 στα Γιάννενα. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στη Στρατιωτική Σχολή των Ευελπίδων, ειδικεύτηκε ως στρατιωτικός μηχανικός και έλαβε ακαδημαϊκή μόρφωση στους τομείς του πολιτικού μηχανικού, της επιχειρησιακής διοίκησης στο πανεπιστήμιο Αθηνών και των logistics. Διετέλεσε επί σειρά ετών διοικητής Μονάδων Μάχης Μηχανικού, επιβλέπων μηχανικός τεχνικών και οχυρωματικών έργων και διευθυντής διοικητικής υποστήριξης του ΓΕΣ. Μετά την αφυπηρέτησή του, συγκρότησε το AHEPA Chapter HJ-23 στα Ιωάννινα, με σκοπό, σε συντονισμό με την ομογένεια, την προώθηση του ελληνισμού και της φιλανθρωπίας. Ανέλαβε από το 2014 έως και το 2018 τη Γενική Διεύθυνση της Ηπειρωτικής Όπερας του Πνευματικού Κέντρου «Τσακάλωφ». Αρθρογραφεί στην εφημερίδα «Πρωινός Λόγος» Ιωαννίνων και στον ηλεκτρονικό τύπο. Είναι συγγραφέας, συνθέτης και στιχουργός. Είναι παντρεμένος και έχει τέσσερις γιους.
ΑΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ:
2017: «Ασπασία - Για το παιδί και την όπερα» (Εκδόσεις, «Άπειρος Χώρα»). Λεύκωμα.
2018: «Raw Footege from Greece» (Εκδόσεις, «Amazon»). Αγγλική γλώσσα, διηγήματα.
2019: «Αμοντάριστα Πλάνα» (Εκδόσεις, «Λευκό Μελάνι»). Διηγήματα.
2020: «ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ», ebook, (Εκδόσεις «Amazon»). Ποίηση-Θέατρο.
2021: «Με τον Πρωινό Καφέ», Χρονογραφήματα, (Εκδόσεις «Amazon»).
2022: «Κουτσομπολιό» , (ebook smashwords), Μικρά πικάντικα κείμενα.

Learn more about Giannis Develegas

Also by This Author

Reviews of ΑΣΠΑΣΙΑ. Για το παιδί και την όπερα by Giannis Develegas

mariodv reviewed on Nov. 9, 2018

Εξαιρετικό βιβλίο που κρατάει το ενδιαφέρον από την αρχή ως το τέλος! Αναφέρεται σε μία ομάδα παιδιών που κάτω απο την καθοδήγηση μίας διάσημης καλλιτέχνιδας συγκρότησαν μία ορχήστρα νέων και κατόρθωσαν να αποσπάσουν την αναγνώριση και τον παγκόσμιο θαυμασμό.
(reviewed 27 days after purchase)
Report this book