The Second Apocalypse

Fears of climate change disrupt human civilization. They leave it to their humanoid creation, the robots. They safeguard human civilisation. till... There is a message from outer space. It means danger, although the pretext is peaceful. What's needed is a super intellect. It exists. Elonki, bisexual and irresistible to either sex is considered to be the earth's saviour. More

Available ebook formats: epub mobi pdf lrf pdb txt html

First 20% Sample: epub mobi (Kindle) lrf more Online Reader
Words: 115,490
Language: Commonwealth English
ISBN: 9781370535934
About C.(Kees) le Pair

C. (Kees) le Pair, is natuurkundige (Dr. RU Leiden) en columnist, o.m. auteur van 'De Toekomst Achter Ons' (BetaText, Bergen NH, 2011). Na een korte loopbaan als onderzoeker werkte hij zijn verdere leven op het grensvlak van bestuur en wetenschap. Daar genoot en betreurde hij beurtelings de sterkten en zwakten aan beide zijden van de grens.
Hij is Ridder O.N.L, eredoctor in alle faculteiten van de TU Delft, onderscheiden met de verdienste penning van de Koninklijke Akademie van Wetenschappen enz.
Hoofdthema in de 'De Toekomst achter ons' is de afnemende maatschappelijke aandacht voor wetenschap en de vervelende gevolgen. In De Tweede Apocalyps beschrijft hij het catastrofale resultaat van die trend.
Meer over zijn werk en interesses:

Also by This Author

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book