Shkenca e Madheshtise

Porosi ne tel/viber +38976256899
Çdo gjë që është e mundur në shpirt, është e mundur edhe në mish e gjak. Ҫdo gjë që njeriu mund të mendojë, është e mundshme për të marrë një veprim. Çdo gjë që njeriu mund të imagjinojë, mund edhe ta realizojë.
Njeriu është formuar për t’u rritur dhe ai është nën nevojshmerinë e rritjes. More

Available ebook formats: epub mobi pdf lrf pdb txt html

First 20% Sample: epub mobi (Kindle) lrf more Online Reader
Report this book