Το φυλακτό των τεσσάρων στοιχείων

Στην Νέα Υόρκη, μια αναλύτρια στατιστικών δεδομένων θα αναλάβει την διεκπεραίωση μιας δύσκολής, σχεδόν ακατόρθωτης, αποστολής.
Την συγκέντρωση μιας ομάδας ισχυρών ατόμων με σκοπό την συνέχιση της ύπαρξης του ανθρώπινου αυτού γένους. More

Available ebook formats: epub mobi pdf lrf pdb txt html

First 15% Sample: epub mobi (Kindle) lrf more Online Reader
Words: 233,480
Language: Greek
ISBN: 9789609396103
About Πέτρος Γιακουμής

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα, μεταξύ Νέου Κόσμου – Δάφνης – και Αγ. Αρτεμίου, τον Νοέμβριο του 1974. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Κολέγιο Αθλητικών Επιστημών (College of Sports Sciences), το 1998.
Το ‘’Σιδερένιο Γένος: Το Φυλαχτό των Τεσσάρων Στοιχείων’’, είναι η πρώτη μου απόπειρα να αποτυπώσω μια δική μου ιστορία φαντασίας σε χαρτί, δηλαδή στην οθόνη του laptop μου.
Όλα ξεκίνησαν μετά το τέλος ενός επεισοδίου της σειράς Lost Girl, όπου παρουσίαζαν μερικά ανακριβή στοιχεία από την Ελληνική Μυθολογία, (κατά τα άλλα η σειρά ήταν αρκετά καλή).
Έτρεξα στην βιβλιοθήκη κάπως θιγμένος και πήρα στα χέρια μου το βιβλίο του Κερενυί ‘’Η Μυθολογία των Ελλήνων’’. Το άνοιξα σε μια τυχαία σελίδα και διάβασα για μερικά λεπτά.
Τότε δημιουργήθηκε στο μυαλό μου ένα περίεργο πάντρεμα, μεταξύ του χρησμού των Μάγια για το τέλος του κόσμου (αν και ήμασταν ήδη στο 2015) και μιας περιπέτειας μεταξύ θεών και ανθρώπων.
Το τέλος του κόσμου στις 21/12/2012, έγινε η αρχή του τέλους της ανθρωπότητας. Μια άνιση μάχη μεταξύ θεοτήτων και ανθρώπων ξεκίνησε, για χάρη του βιβλίου.
Άρχισα να γράφω εκείνη την νύχτα, δειλά στην αρχή, μα με ολοένα και μεγαλύτερο πάθος καθώς γέμιζαν οι σελίδες με γράμματα, λέξεις και ολόκληρες παραγράφους που σχημάτιζαν το ένα μετά το άλλο τα κεφάλαια του βιβλίου.

Print Edition

Report this book