Iz kog si filma?

Ova knjiga se bavi nekim retkim pitanjima u pogledu duhovnosti i u vezi života modernog čoveka. Informišite se o moralu i etici na polju duhovnosti, o karmi i sudbini, o zabludama ljudskog uma kod savremenih muškaraca i žena. More

Available ebook formats: epub mobi pdf lrf pdb txt html

First 20% Sample: epub mobi (Kindle) lrf more Online Reader
About Vladimir Živković

Vladimir Živkovic is born in Belgrade, on 20th of April, 1970. He has spent his childhood and adolescence in Nis, where he finished the high-school. At 26, he went to live and work in Novi Sad where he has begun to practice spirituality and various spiritual disciplines, the most emphasized was meditation. Next 20 years, insights and spiritual experiences followed, that changed his life and his relation to God. The outcomes were inner changes and desire to share the truth with everyone (with the aim of self-healing).
The practical technique that he has learned as an aid in his spiritual journey is Japanese Divine massage. Also, he has become Reiki master in 2004.–so he often helps people and students to facilitate their spiritual journey by practicing Reiki–healing techniques. Most part of his time he is dedicating to improving his knowledge of a man’s psyche, so he is acquainted with techniques of self-healing, as well as techniques of releasing negativity.
He currently lives and works in Nis Spa.
Vladimir Živković je rođen 20.4.1970. u Beogradu. Svoje detinjstvo i ranu mladost proveo je u Nišu gde je završio srednju školu. Sa 26 godina je otišao u Novi Sad da živi i radi gde je i počeo da se bavi duhovnošću i raznim duhovnim disciplinama, od kojih se najviše isticala meditacija. Tokom sledećih 20 godina usledile su spoznaje i duhovna iskustva koje menjaju njegov život i odnos prema Bogu. Dolazi i do unutrašnjih promena i do želje da se istina podeli svim ljudima.
Od praktičnih tehnika koje je izučio kao pomagalo na svom duhovnom putu je japanska božanstvena masaža. Takođe, 2004. godine postao je i reiki–učitelj pa vrlo često pomaže ljudima i učenicima da ubrzaju svoj duhovni put praktikovanjem reiki–tehnike isceljenja. Veći deo vremena posvetio je i usavršavanju psihe čoveka, pa mu nisu strane ni tehnike samoisceljenja, kao ni tehnike oslobađanja od negativnosti.
Trenutno živi i radi u Niškoj Banji.

Learn more about Vladimir Živković
About the Series: Savremena duhovnost
Edicija savremenih duhovnih dela Vladimira Živkovića. Skup knjiga se bavi praktičnim duhovnim i životnim pitanjima. Autor pronalazi razna rešenja i odgovore ne bi li potragu za srećom prilagodio savremenom životu i savremenoj duhovnosti čoveka. Svaki čovek je duhovno biće. To znači da duhovnost nije samo za odabrane ili za pojedince. Duhovnost je za svakoga iz prostog razloga što nijedan čovek od postanka sveta pa do danas nije ostvario slobodu i potpunu sreću a da se odrekao Boga i duhovnosti. Mnogi propovedaju odricanje i mnogi osuđuju sebe. Zato štiva Vladimira Živkovića imaju odziv kod čitalaca jer se on ne bavi osudom i podelom, već ljubavlju, duhovnošću i Bogom kao jedinim istinama i jedinim donosiocima sreće u životu i stvaranju. To znači da je duhovni napredak u svačijoj ruci, i sreća nikada nije slučajna. Sve zavisi od usmerenja, misli, emocija i dela čoveka. Zato se dela iz ove serije bave različitim pitanjima, i svetovni i duhovni put su spojeni u jednu celinu. Ova dela se bave istinom, Bogom, seksualnošću, ljubavnim odnosima, znanjem, karakterom i greškama koje mnogi ljudi čine iz neznanja.

Also in Series: Savremena duhovnost

Also by This Author

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book