ΤΟ seXcret της Λάχεσις... εγχειρίδιο του Έρωτα

Adult
Rated 5.00/5 based on 1 reviews
1. Τα τσάκρα και η προετοιμασία για ερωτισμό και ένταση
2. Προετοιμασία σώματος για δυνατό Οργασμό
3. Οδηγός αυτοϊκανοποίησης
4. Στάσεις για περισσότερη ένταση
5. Ερωτικό μασάζ και κολπικό μασάζ
6. Στοματικός Έρωτας / Τεχνικές
7. Προετοιμασία σώματος για ταχύτερο οργασμό (κατά την ερωτική πράξη)
8. Ερωτική αφήγηση και ανάλυση με τεχνικές
9. Οργασμ More

Available ebook formats: epub mobi pdf lrf pdb txt html

About Lachesis

"Λάχεσις" είναι το ψευδώνυμο μου.
Είμαι μία συγγραφέας που διατηρεί την ανωνυμία της, ωστόσο, τα βιβλία μου έχουν βραβευθεί και μεταφραστεί στο εξωτερικό. Κύριο θέμα και συστατικό τους είναι ο Έρωτας, οι σχέσεις και η ανθρώπινη ψυχολογία!
Ο Έρωτας, το πάθος, ο πόθος, η απόλαυση: Σαρκική, Πνευματική και Ψυχική.
Η "Λάχεσις", (εγώ δηλαδή) έχει εντρυφήσει επάνω στο κομμάτι του έρωτα και των σχέσεων (Εφηβικών-μέσης ηλικίας και Τρίτης ηλικίας).
Σε ηλικία 15 ετών ξεκίνησα να διαβάζω οδηγούς και βιβλία πανάρχαιων τεχνικών επάνω στο Κάμα Σούτρα, το Τάντρα, το Κοσμικό σεξ, την κοινωνιολογία, τις επικοινωνιακές δεξιότητες, τις πολύπλευρες σχέσεις, καθώς και ό,τι αφορά τον Οργασμό (σε άνδρες και γυναίκες), όπως επίσης μελέτησα αργότερα (στα 17 μου) και εκπαιδεύτηκα στην ανθρώπινη φυσιολογία, την πνευματική υπόσταση, τα Τσάκρα και την ύπνωση. Κατέχω πιστοποιήσεις Συμβουλευτικής, τεχνικών προσωπικής ανάπτυξης και διπλώματα επάνω στην ψυχολογία.
Επί 30 ολόκληρα χρόνια (μαρτυρώ την ηλικία μου, ναι είμαι 45 ετών τον Δεκέμβρη του 2017) μελετάω, εκπαιδεύομαι, παρακολουθώ, μέσα από σεμινάρια, βιβλία και χιλιάδες ώρες πρακτικής και πιστοποιήσεων, το πως λειτουργούν οι σχέσεις, το πως λειτουργεί το σώμα σε κατάσταση οργασμού και έντονης επιθυμίας. Τι προβλήματα αντιμετωπίζουν οι σχέσεις. Κρίσεις ανάμεσα στα ζευγάρια. Χάνεται η μαγεία και οι συγκρούσεις φέρνουν αναπόφευκτα την έλλειψη επικοινωνίας ανάμεσα στο ζευγάρι.
Χωρισμοί, πάθη, μίσος, ίντριγκες, τσακωμοί, έλλειψη σεβασμού, κενά στην επικοινωνία, ερωτική αποχή, κατάθλιψη και ανικανοποίητα όνειρα είναι ορισμένα από τα θέματα που έχω εντρυφήσει για χρόνια και παρέχω τις συμβουλές μου.

Θα μάθεις, μέσα από τις ιστορίες μου και μέσα από τα εκπαιδευτικά προγράμματα, τις αλάνθαστες τεχνικές του Έρωτα, τα μυστικά του οργασμού και της αναπνοής όπως και τις δεξιότητες που έχουμε όλοι μας στο να προκαλέσουμε έκρηξη στο σώμα μας. Έκρηξη στο μυαλό, έκρηξη στο πνεύμα...
Επίσης μπορείς να μου μιλήσεις ελεύθερα, καθώς η εχεμύθεια είναι κανόνας απαράβατος χρόνια τώρα και διότι διέπομαι από κανόνες αλλά κυριότερα λόγω συνείδησης. Θα σε βοηθήσω να αντιμετωπίσεις τα κενά που υπάρχουν στην σχέση, στην επικοινωνία σου, θα μάθεις τεχνικές χαλάρωσης και ηρεμίας. Θα ερωτευτείς ΠΡΩΤΗ ΕΣΥ τον εαυτό σου κι έπειτα θα βιώσεις τον έρωτα στο έπακρον!
Τα πάντα είναι αλληλένδετα!

Με αγάπη «Λάχεσις»

Learn more about Lachesis

Reviews

icinvestors reviewed on Nov. 28, 2017

Μοναδικό βιβλίο όντως για το σεξ, ευχαριστούμε τις συμβουλές της συγγραφέας και αποκρίθηκε άμεσα σε emal μας.
(reviewed the day of purchase)
Report this book