Τα μενταγιόν

Ο Λεύκιος, είναι ορφανός από μητέρα και πατέρα και μεγαλώνει μαζί με τον παππού και τη γιαγιά του. Στο σχολείο, γνωρίζει τη Μάρθα και τον Πήτερ και μια δυνατή φιλία γεννιέται ανάμεσά τους. Στα έντεκα του χρόνια όμως, οι φύλακες του, αποτυπώνονται πάνω σε μια μικροσκοπική φωτογραφία και κλείνονται μέσα σ’ ένα μενταγιόν. More

Available ebook formats: epub mobi pdf lrf pdb txt html

First 15% Sample: mobi (Kindle) lrf pdb Online Reader
About Lexicolors

Lexicolors people observe, record and research issues about everyday life. They write about human relationships, genuine friendship and authentic family unity.

Τα άτομα που απαρτίζουν τη Lexicolors παρατηρούν, καταγράφουν και ερευνούν θέματα που αφορούν την καθημερινότητα. Στα βιβλία τους γράφουν για τις ανθρώπινες σχέσεις, τη γνήσια φιλία και την αυθεντική οικογενειακή ενότητα.

https://lexicolors.com
contact@lexicolors.com

Videos

Τα μενταγιόν - Lexicolors
Ο Λεύκιος, είναι ορφανός από μητέρα και πατέρα και μεγαλώνει μαζί με τον παππού και τη γιαγιά του. Στο σχολείο, γνωρίζει τη Μάρθα και τον Πήτερ και μια δυνατή φιλία γεννιέται ανάμεσά τους. Στα έντεκα του χρόνια όμως, οι φύλακες του, αποτυπώνονται πάνω σε μια μικροσκοπική φωτο

About the Series: Αναζητήσεις ευτυχίας
Η σειρά " αναζητήσεις " θέλει να οδηγήσει τον αναγνώστη σε ένα νοητό ταξίδι κατά το οποίο θα βιώσει την πάλη ανάμεσα στα συναισθήματά και στις σκέψεις του.

Also in Series: Αναζητήσεις ευτυχίας

Also by This Author

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book