Najdeblja

U želji da pobjegne od svojih osobnih problema, Zena se skriva u vlastitom stanu, te alkoholom zagušuje svoje strahove. Iako produhovljena i porijeklom iz intelektualne obitelji, junakinja završava radeći kao obična čistačica, trudeći se da čim manje komunicira s pravim svijetom i ljudima oko sebe. U želji da promijeni svoj život Zena se susreće s osobom koja ju pokušava vratiti u realan svijet. More

Available ebook formats: epub mobi pdf lrf pdb txt html

First 20% Sample: epub mobi (Kindle) lrf more Online Reader
About Ines Hrain

INES HRAIN pripada novijoj generaciji hrvatskih pisaca i na književnoj sceni prisutna je već više od deset godina. Autorica je romana Najdeblja, Sjajni je bal, Kolagen, Pusti otok i Švedska grenčica.
Romani su urbani i moderni, njezin stil je lagan i prepoznatljiv, te ih je čitalačka publika sjajno prihvatila. Ines ne piše o nepoznatom glamuru New Yorka, niti o bogatim izmišljenim prijetvornim miljeima, već o svakodnevnim ljudima i njihovom životu. Piše duhovitim i iznenađujuće osvježavajućim stilom.
Do sada su joj djela prevedena na slovenski i engleski. Živi i radi U Varaždinu.


INES HRAIN belongs to the new generation of Croatian writers and has been present on the literary scene for more than ten years. She is the author of the novels Najdeblja, Sjajni je bal, Kolagen, Pusti otok i Švedska grenčica.
The novels are urban and modern, her style is light and recognizable, and the reading audience accepted it very well. Ines does not write about the unknown glamor of New York, nor about rich fictional threatening milieu, but about everyday people and their lives. She writes in a funny and surprisingly refreshing style.
So far, her works have been translated into Slovenian and English. He lives and works in Varaždin.

Also by This Author

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book