Το Ποτάμι της Χαράς

H Nεκταρία είναι ένα ξωτικό! Θα την συναντήσω ένα ανοιξιάτικο βράδυ στον κήπο μου και θα μοιραστεί μαζί μου μία ιστορία.
Η Νεκταρία θα πετάξει στα αστέρια και θα κατέβει βαθιά μέσα στη Γη και θα κουβαλά μαζί της τρία κλειδιά. Ο σκοπός της είναι να βρει το ποτάμι της χαράς στη Γη που από χρόνια έχει χαθεί. Θα καταφέρει να βρει τον ποταμό της χαράς; More

Available ebook formats: epub mobi pdf lrf pdb txt html

First 20% Sample: epub mobi (Kindle) lrf more Online Reader
About Δήμητρα Μπιτσιάνη

Γεννήθηκα, ζω και εργάζομαι στην Αθήνα. Για 23 χρόνια εργάστηκα ως γραμματέας σε αθλητική ομοσπονδία, παράλληλα όμως αφιέρωσα τον ελεύθερο χρόνο μου σε αρκετές μορφές τέχνης, όπως τo Tae Kwon-do, την Ιαπωνική Ανθοδετική, τον χορό, το Tai Chi κ.α. Από νεαρή ηλικία επίσης, άρχισα να μελετώ βιβλία και να παρακολουθώ σεμινάρια σχετικά με θέματα ενεργειακών θεραπειών, μεταφυσικής, φιλοσοφίας κ.α. Η αναζήτηση με οδήγησε στη μύηση του Ρέικι και αργότερα στην Ακαδημία του Peter Hess, όπου διδάχθηκα το Ηχομασάζ και την Ηχοθεραπεία με ηχογαβάθες και Γκονγκ.

Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι αποκλειστικά με τις ενεργειακές θεραπείες του ήχου και του Reiki και παράλληλα συγγράφω παραμύθια, ποιήματα και ιστορίες που ο πυρήνας τους στοχεύει στον εσωτερικό κόσμο του ανθρώπου και τη θεραπεία του.

To 2016 εκδόθηκε το παραμύθι μου «Μάρουελ» που μιλά για τους σπόρους της Γης και τα μεταλλαγμένα προϊόντα και το 2017 η ποιητική συλλογή με τον τίτλο «Ο Ονειρευτής», που κυκλοφορούν στην Ελλάδα σε έντυπη μορφή από τις εκδόσεις «Οσελότος», σε όλα τα μεγάλα βιβλιοπωλεία της Αθήνας.
https://www.politeianet.gr/books/9789605645809-mpitsiani-dimitra-oselotos-o-oneireutis-278261

Facebook - Ο Ονειρευτής: @demibitsianipoetry

Report this book