Αναζητώντας το Φεγγάρι

Μια αστυνομική ιστορία που ακολουθεί την προσπάθεια ενός ντετέκτιβ ανθρωποκτονιών για την εύρεση του δολοφόνου της γυναίκας του. Πατήστε περισσότερα, για να δείτε την περίληψη. More

Available ebook formats: epub mobi pdf lrf pdb txt html

  • Category: Fiction » Horror » Crime
  • Words: 11,020
  • Language: Greek
  • ISBN: 9786180000177
About Θανάσης Ζιάκας

Γεννήθηκα το 1998 στις Σέρρες. Όλη την ζωή την πέρασα εκεί μέχρι που έφυγα στην Αθήνα, για σπουδές.
Από μικρός είχα αγάπη για την συγγραφή. Στο σχολείο μαζί με τους φίλους μου γράφαμε αστείες ιστορίες για το πώς θα θέλαμε (ή και όχι) να είναι οι ζωές μας. Ιστορίες γεμάτες από φαντασία -ζωηρή φαντασία-, γλαφυρές περιγραφές και πολύ, πολύ χιούμορ. Αλλά το κύριο συστατικό τους ήταν η αγάπη για αυτό που κάναμε. Τις διαβάζαμε όλοι μαζί και γελούσα για ώρες κι αυτό μας αύξηνε το ενδιαφέρον και την επιθυμία να συνεχίσουμε. Μέχρι που μια μέρα μεγαλώσαμε και σταματήσαμε να γράφουμε. Και τότε... ήρθε η στιγμή που ανακάλυψα για τα καλά τον κόσμο της συγγραφής
Η ανακάλυψη αυτή ήρθε στην δευτέρα λυκείου όταν η καθηγήτρια της έκθεσης στο σχολείο με προέτρεψε να λάβω μέρος σε έναν διαγωνισμό συγγραφής. Η αγάπη μου για τα αστυνομικά βιβλία και τις ταινίες τρόμου με οδήγησαν να παραβλέψω κατά κάποιον τρόπο το θέμα του διαγωνισμού και να γράψω μία πρώιμη εκδοχή του «Άκαρδου Κτήνους» μέσα σε 10.000 λέξεις. Στον διαγωνισμό δεν κατέλαβα κάποια θέση, όμως τα θετικά σχόλια της καθηγήτριας μου και η ανακάλυψη ότι βρήκα ένα καινούριο πάθος με ώθησαν να συνεχίσω την συγγραφή και να επεκτήνω κι άλλο την ιστορία του Στέφανου και της Αλεξάνδρας. Και κάπου εκεί, ανακάλυψα και το wattpad, μια διαδικτυακή πλατφόρμα όπου ο καθένας μπορεί να ανεβάσει δωρεάν κάποια ιστορία του και να την διαβάσει το κοινό. Τα σχόλια ήταν αρκετά ενθαρρυντικά που με οδήγησαν να λάβω άλλη μια φορά μέρος με το «Άκαρδο Κτήνος» σε έναν διαγωνισμό, αυτή την φορά, μέσα στο wattpad. Κι αυτή την φορά, οι διοργανωτές επέλεξαν την ιστορία μου ως νικήτρια, μαζί με άλλες δύο ιστορίες, στην κατηγορία μυστηρίου/τρόμου/θρίλερ. Τότε ήταν που κατάλαβα ότι ίσως τελικά να έχω όντως λίγο ταλέντο.
Έτσι, άρχισε ένα όμορφο ταξίδι συγγραφής. Ένα ταξίδι γεμάτο χαρές, συγκινήσεις, επιτυχίες, αποτυχίες, απογοητεύσεις, αλλά κυρίως πολλή έμπνευση και πολλή θέληση για βελτίωση. Ένα ταξίδι που δεν θέλω να ολοκληρωθεί στο κοντινό μέλλον και να με κρατήσει συντροφιά για όσο το δυνατόν περισσότερο καιρό.
Ελάτε μαζί μου, λοιπόν, στον κόσμο -στους κόσμους- που έχω δημιουργήσει μέσα από τα βιβλία μου και γίνεται μέρος της, συνεχώς αυξανόμενης, οικογένειας μου. Θα χαρώ πάρα πολύ να διαβάσω τα σχόλια σας, είτε θετικά είτε αρνητικά, για την δουλειά μου. Άντε ντε... οι ήρωες μου σας περιμένουν!

Print Edition

Report this book