Selvhjelp ved tinnitus - Hvordan mestre plagsom øresus - 2. utgave

Det ER noe å gjøre med plagsom tinnitus - og lydoverfølsomhet!
Boken er myntet på deg som lider – og på pårørende og ansatte i helsevesenet. Den bruker et lettfattelig hverdagsspråk men går likevel i dybden. Og i dybden må du når det gjelder plagsom tinnitus og lydoverfølsomhet. More
Available ebook formats: epub mobi pdf lrf pdb txt html
First 20% Sample: epub mobi (Kindle) lrf more Online Reader
About Stein Thomassen

Stein Thomassen er kunnskapsformidler med forkjærlighet for tinnitus og lydoverfølsomhet. Imidlertid bruker han mest tid på å lære seniorer å bruke nettbrett og internett.
I 2006 etablerte han nettstedet www.tinnitustips.no. Her finnes norsk oversettelse av viktige tinnitus-autoriteter som Pawel Jastreboff, Jonathan Hazell og Stephen Nagler. Dessuten en del egenproduserte opplysningsartikler, samt noen av arbeidene til Eva-Signe Falkenberg og Siri Skollerud.
I 2007 utga han "Dr. Stephen Naglers Tinnitus-bok" for å få fram informasjon til de som ikke benyttet internett.
Siden slutten av 2007 har han vært fast foreleser ved tinnitus-oppholdene ved Landaasen Rehab. Han har også holdt en rekke tinnitus-kurs i regi av HLF (Hørselshemmedes Landsforbund), både sentralt, på fylkesnivå og lokalt.
Han har fått opplæring i TRT-behandling hos Pawel Jastreboff og har tatt halvårig deltids tinnitus-studium ved Örebro Universitet.
Våren 2009 utga han boken "Selvhjelp ved tinnitus". Den har nå solgt 2.750 eksemplarer.
Steins varemerke er engasjement og lettfattelig ordbruk. Han bekjenner seg til tilvenningsmetoder som TRT og kognitiv terapi. Det betyr at han ser på problematisk tinnitus som et fenomen som i stor grad kan bekjempes med (nevro-)psykologiske metoder.

Learn more about Stein Thomassen

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book