Twee keer valse start

Alsof Amersfoort nog niet genoeg heeft geleerd van kunsthal KAdE, het Mondriaanhuis en de pijnlijke leegstand van het Rietveldpaviljoen op de Zonnehof, overweegt de stad nu nog een museumgebouw neer te zetten zonder een achterliggende cultureel idee. Het is zowel een logisch als een moeilijk te verklaren plan, blijkt uit dit boek over het Amersfoortse beleid voor beeldende kunst. More

Available ebook formats: epub mobi lrf pdb html

First 20% Sample: epub mobi (Kindle) lrf more Online Reader
About Miro Lucassen

Ik ben een geboren Amsterdammer, opgegroeid vanaf mijn kleutertijd in Haarlem, journalistiek gestudeerd in Utrecht, daarna gewoond in Gouda, Den Haag, Amersfoort, en sinds april 2014 weer in Amsterdam.
Helder schrijven over ingewikkelde zaken is de kern van mijn activiteiten. Ik schrijf nieuwe teksten en redigeer, bewerk en herschrijf bestaand materiaal. Ik ben ook inzetbaar als projectleider, organisator en voorzitter. Mijn opdrachtgevers zijn nieuwsmedia, magazines, bedrijven en non-profit organisaties.
Miluc media is mijn bedrijf voor journalistieke producties, tekstredactie, advies en tekstproductie.
Mijn motto: helder schrijven over ingewikkelde zaken.
Ik schrijf en redigeer onder andere voor Info.mr, de Algemene Onderwijsbond, Het Parool, De Correspondent en diverse maatschappelijke organisaties. In samenwerking met de stichting Regionaal Spitwerk voer ik journalistiek onderzoek uit. Dat leidde tot drie boeken: over kunsthal KAdE, over de strijd tussen ondernemer Vahstal en de gemeente Amersfoort en over de Leidsche Rijntunnel in de A2 bij Utrecht.

Report this book