Bota e Fantazise: kapitull 12 - "Princi" dhe Tiki

"Princi" i Botes se Fantazise kerkon zogjte e Steles mbrapa, duke i shkaktuar asaj konfuzion. Situata ngjan te rregullohet, por deri ku do arrije "princi" per te realizuar planet e tij?

Available ebook formats: epub mobi pdf lrf pdb html

First 20% Sample: epub mobi (Kindle) lrf more Online Reader
About Stela Canga

Stela Canga was born in Tirana, Albania in 1984.

Since 1998 she has been living in Athens, Greece.

She has been drawing and writing since she was little.

She has worked mainly as an illustrator in various positions.

Also by This Author

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book