Monsters & Machinegeweren

Monsters verschijnen op aarde en vallen willekeurige doelwitten aan. Als reactie op deze monsterinvasies richtte elk land een anti monster team op.
Dit is het verhaal van één zo’n team: Het Tactical Invasion Eradication Team uit een klein Afrikaans land genaamd Djibouti... More

Available ebook formats: epub mobi pdf lrf pdb txt html

First 20% Sample: epub mobi (Kindle) lrf more Online Reader
About Jeroen van Mastbergen

Als naaste vertrouweling van Victor Hugo, paus Urbanus, mister Spock én dokter Spock kent Jeroen het klappen van de zweep. Hoewel er nog lustig gedebatteerd wordt over welke zweep we het dan hebben, staat het buiten kijf (welke kijf?) dat zijn kennissenkring zijn weerga niet kent (welke weerga?). In 1995 behaalde hij zijn gele band in schreeuwbudo en hij traint sindsdien voor zijn volgende band. Hoewel zijn sensei nog nooit zo veel incompetentie en zo veel enthousiasme in één persoon heeft gezien, ziet Jeroen zijn incompetentie slechts als noodzakelijk plot device om tot het happy ending te komen.Zijn hele leven vraagt hij andere mensen al om hem een verhaal te vertellen. Hoewel hij meestal “Huh?” of “Wat dan?” te horen krijgt, heeft hij inmiddels ook voldoende verhalen gehoord om deze op te schrijven en te doen alsof hij ze zelf verzonnen heeft.

English translation:
OK, let's be honest. This bio is just strange...

Learn more about Jeroen van Mastbergen

Also by This Author

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book