Vluchtpunt

‘Jij tekent graag, hè?’ Zuster Magda keek naar het portret dat ik van haar had gemaakt.
Ik keek haar aan. O, nee. Ging ook zij me nu verbieden om te tekenen? ‘Ik zweer dat ik pas teken als al mijn huiswerk klaar is.’
De rimpeltjes rond haar mondhoeken werden dieper. ‘Dit is heel goed getekend, Cas. Besef jij wel hoe goed?’

Available ebook formats: epub mobi pdf lrf pdb txt html

First 10% Sample: epub mobi (Kindle) lrf more Online Reader
About Anaïd Haen

Anaïd Haen is een prijswinnend schrijfster, die met haar verhalen (naast nominaties bij Op Ruwe Planken en Troepiaal) de Unleash Award 2010 en acht keer de themawedstrijd van Pure Fantasy heeft gewonnen. Daarnaast won ze zes Honorable Mentions bij Writers of the Future.
Haar verhalen zijn onder andere verschenen in Pure Fantasy, Dertien, Zee van Verbeelding, Verborgen achter de Horizon, Fantastisch strijdtoneel II, Wonderwaan, Edge Zero en op Ruwe Planken 9.1. Ze schreef samen met Cocky van Dijk vijf Sinterklaasmusicals, die worden uitgegeven door Toneeluitgeverij Vink.
Ze schrijft verhalen en romans voor iedere leeftijdsgroep en in ieder genre, vaak in samenwerking met Django Mathijsen.

Hun nieuwste boek, Hersenhack (10+), is verkrijgbaar bij Uitgeverij EigenZinnig: 351 nagelbijtend spannende pagina's.

Dutch short and long story author, mainly writing fantasy and science fiction. Mainly in Dutch. Has won three Honorable Mentions at Writers of the Future.

Learn more about Anaïd Haen

Videos

Hersenhack, het dubbelinterview met Anaïd & Django
Voor lezers van 10+ hebben Anaïd en Django ook "Hersenhack" geschreven: 351 pagina's leesplezier. Hersenhack gaat over Koen, die een groot gitarist wil worden, en Eefje, die gekke gedichtjes schrijft. Maar iedereen in het dorp gaat zich steeds vreemder gedragen. Koen wordt zelfs onterecht van moord verdacht. Zo komen ze op het spoor van: de Hersenhack.

De raketwedstrijd - Anaïd Haen & Django Mathijsen
Wil je liever een boek dat je echt vast kunt houden? Voor lezers van 10+ hebben Anaïd en Django ook "De Raketwedstrijd" geschreven. "De Raketwedstrijd" gaat over de twaalfjarige Sterre, die ervan droomt om astronaut te worden en raketten te bouwen die de ruimte in gaan. Maar ze kan alleen op de astronautenschool komen als ze de grote waterraketwedstrijd wint. Uitgegeven bij De Vier Windstreken.

Also by Anaïd Haen

Explore This Book's Coauthor:

Also by This Publisher

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book