Frede en de Kerstman

“Frede en de Kerstman” is het winterverhaal in de vier seizoenen reeks. Kleine Frede wil zijn arme ouders helpen tijdens de strenge winter. Hij droomt ervan om het kerstdorp te bezoeken om zijn held, de Kerstman, om hulp te vragen. Samen met zijn broers plant hij de reis. Eerst moeten ze het verraderlijke Elfenwoud doorkruisen. Een betoverend en hartverwarmend kerstverhaal als ideaal voorleesvoer. More
Available ebook formats: epub mobi pdf lrf pdb txt html
First 20% Sample: epub mobi (Kindle) lrf more Online Reader
About Leen Lefebre

Leen Lefebre grew up in West Flanders where she works at the Local Heritage Service. As a kid, she threw herself upon each book that was available. Later, she turned around and settled on the worldwide web. She then emerged as a true explorer of literature, music, and sports. Leen is a dreamer and a doer – and this is how her stories rose up as charming and lively fairy tales for adventurers of all ages.

Leen Lefebre groeide in Deerlijk op, in West-Vlaanderen, waar ze werkt op de dienst Erfgoed. Ze wierp zich al erg vroeg op elk boek dat voorhanden was. Daarna wentelde en nestelde ze zich in het wereldwijde web. Literair, muzikaal en sportief ontpopte ze zich als een ware ontdekkingsreiziger. Leen is dromer én doener. Zo zijn ook al haar boeken ontstaan: verhalen voor avonturiers – jong en oud.

Learn more about Leen Lefebre
About the Series: VIER SEIZOENEN
BOEKSERIE “VIER SEIZOENEN”
Frede en de Kerstman (WINTER)
Ebba, de eerste paashaas (LENTE)
Soraia, kind van de zee (ZOMER)
Jacks lantaarn (HERFST)
[4 losstaande seizoensverhalen]

Also in Series: VIER SEIZOENEN

Also by This Author

Reviews of Frede en de Kerstman by Leen Lefebre

This book has not yet been reviewed.

Print Edition

Report this book