Kleine sterrenbeelden

“Kleine sterrenbeelden” is een dichtbundel met ritmische rijmpjes voor het slapengaan. Ritme en rijm scheppen een opgewekt spel dat erg aanstekelijk werkt, met voor elk sterrenbeeld wat wils. Geschikt om voor te dragen op school of thuis en om samen of alleen te lezen. Fijn om overdag bij te fantaseren en ideaal om met het hele gezin te beleven voor zich naar dromenland te begeven. Boek-in-bedtip! More
Available ebook formats: epub mobi pdf lrf pdb txt html
First 20% Sample: epub mobi (Kindle) lrf more Online Reader
About Leen Lefebre

Leen Lefebre grew up in West Flanders where she works at the Local Heritage Service. As a kid, she threw herself upon each book that was available. Later, she turned around and settled on the worldwide web. She then emerged as a true explorer of literature, music, and sports. Leen is a dreamer and a doer – and this is how her stories rose up as charming and lively fairy tales for adventurers of all ages.

Leen Lefebre groeide in Deerlijk op, in West-Vlaanderen, waar ze werkt op de dienst Erfgoed. Ze wierp zich al erg vroeg op elk boek dat voorhanden was. Daarna wentelde en nestelde ze zich in het wereldwijde web. Literair, muzikaal en sportief ontpopte ze zich als een ware ontdekkingsreiziger. Leen is dromer én doener. Zo zijn ook al haar boeken ontstaan: verhalen voor avonturiers – jong en oud.

Learn more about Leen Lefebre

Also by This Author

Reviews of Kleine sterrenbeelden by Leen Lefebre

This book has not yet been reviewed.

Print Edition

Report this book