A keni lindur me të vërtetë prej ujit dhe Frymës?

Tema kryesore e këtij libri është "të lindësh përsëri prej ujit dhe prej Frymës". Kjo temë karakterizohet nga një origjinalitet i vërtetë. Me fjalë të tjera , ky libër na tregon qartë se çfarë do të thotë të lindësh përsëri dhe mënyrën si të lindësh përsëri prëj ujit dhe Frymës pikë për pikë më Shkrimet e shenjta. Uji simbolizon pagëzimin e Jezusit në Jordan dhe Bibla thotë se të gjitha mëkatet to More

Available ebook formats: epub mobi pdf lrf pdb txt html

First 20% Sample: epub mobi (Kindle) lrf more Online Reader
Report this book