Kthim në ungjillin e ujit dhe të Frymës

Jam mëse i sigurt që origjinaliteti është vlera thelbësore e librave jo të trilluar. Librat tanë janë plotësisht origjinalë. Ata janë librat e parë të kohës tonë që zbulojnë sekretin e pagëzimit të Jezusit nga Gjon Pagëzori. Nuk kishte krishtlindje për dy shekujt e parë të Kishës së Hershme. Të krishterët e Kishës së Hershme së bashku me Apostujt e Jezusit përkujtonin vetëm 6 janarin si Ditën More

Available ebook formats: epub mobi pdf lrf pdb txt html

First 20% Sample: epub mobi (Kindle) lrf more Online Reader
Report this book