Ebba, de eerste paashaas

“Ebba, de eerste paashaas” is het lenteverhaal in de vier seizoenen serie. Prinses Ebba wil in de voetsporen treden van haar dappere vader. In een poging zich te verlossen van het tirannieke bewind van oom Stern, de Koning der Hazen, raakt ze evenwel verstrikt in netelige situaties. Gaandeweg komt de oorsprong van de eerste paashaas aan het licht. Een meeslepend paasverhaal, ook om voor te dragen. More
Available ebook formats: epub mobi pdf lrf pdb txt html
First 20% Sample: epub mobi (Kindle) lrf more Online Reader
About Leen Lefebre

Leen Lefebre grew up in West Flanders where she works at the Local Heritage Service. As a kid, she threw herself upon each book that was available. Later, she turned around and settled on the worldwide web. She then emerged as a true explorer of literature, music, and sports. Leen is a dreamer and a doer – and this is how her stories rose up as charming and lively fairy tales for adventurers of all ages.

Leen Lefebre groeide in Deerlijk op, in West-Vlaanderen, waar ze werkt op de dienst Erfgoed. Ze wierp zich al erg vroeg op elk boek dat voorhanden was. Daarna wentelde en nestelde ze zich in het wereldwijde web. Literair, muzikaal en sportief ontpopte ze zich als een ware ontdekkingsreiziger. Leen is dromer én doener. Zo zijn ook al haar boeken ontstaan: verhalen voor avonturiers – jong en oud.

Learn more about Leen Lefebre
About the Series: VIER SEIZOENEN
BOEKSERIE “VIER SEIZOENEN”
Frede en de Kerstman (WINTER)
Ebba, de eerste paashaas (LENTE)
Soraia, kind van de zee (ZOMER)
Jacks lantaarn (HERFST)
[4 losstaande seizoensverhalen]

Also in Series: VIER SEIZOENEN

Also by This Author

Reviews of Ebba, de eerste paashaas by Leen Lefebre

This book has not yet been reviewed.

Print Edition

Report this book