Dieta pentru zile senine II - De la durere la echilibru spiritual, psihologic, nutritiv

Această carte este realizată din dorința de a veni în ajutor tuturor persoanelor cu endometrioză care sunt în căutarea unui stil de viață sănătos, care să aducă îmbunătățiri stării de sănătate, să ofere un plus de energie, o viață mai pozitivă și o perspectivă nouă.

Available ebook formats: epub mobi lrf pdb

First 1% Sample: epub mobi (Kindle) lrf more
About Bartha Laura Diana

Sunt nascuta pe 19.04.1985 in Timisoara, am urmat liceul J.L. Calderon la sectia de Matematica-Informatica-Intensiv engleza, dupa care am urmat Universitatea Politehnica din Timisoara la sectia de Masini Hidraulice, urmand mai apoi masterul in Masini hidraulice si pneumatice, sectie la care am avut si norma de predare in anul 1 de doctorat.
Probleme cu endometrioza am avut inca din primii ani ai adolescentei, dar diagnosticul a fost pus extrem de tarziu si abia in momentul in care viata mi-a fost afectata iremediabil.
In decursul a 3 ani de zile de studiu asiduu asupra dietei de endometrioza la care s-au adaugat si cursuri de nutritie si alte terapii complementare, meditatii si gandire pozitiva, am reusit sa ajung la un echilibru al sanatatii in sensul in care durerile au disparut aproape de tot, iar viata mea este din nou normala, chiar daca acest normal este putin altfel.
Doresc sa ofer un ajutor tuturor persoanelor care sufera de endometrioza astfel incat sa reuseasca sa intre intr-un echilibru si sa reuseasca sa se bucure de viata, asa cum o fac si eu

Learn more about Bartha Laura Diana

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book