De grimoire van Isis de Ruiter

Adult
Beste lezer van ‘De hogepriesteres’,
de wereld die je zult tegenkomen wanneer je begint aan mijn verhaal, zal nieuw voor je zijn. Het is een wereld waar ik al jarenlang bekend mee ben. Je kan mijn het verhaal lezen, maar de verteller zal je niet alles kunnen uitleggen. Je zult dit alles niet altijd kunnen begrijpen. En daar wil ik je mee helpen.
Isis de Ruiter More
This book is not currently available in any format because it has not yet been released—available 2021-10-01.
Price: $1.99 USD
2021-10-01
Pre-release
This book will be available
October 1, 2021
Add to Library
About Tibisay Felida

My name is Tibisay Felida. I am a tutor and writer living in Curacao, Dutch Caribbean. I love to read (especially about the occult), write, travel and spending time with my husband and teenage daughter.

Read Tibisay Felida's Smashwords Interview
Learn more about Tibisay Felida
About the Series: Heksenadel
Op de vlucht voor de inquisitie schept Alice Kyteler een alternatieve wereld waar het christendom nooit van de grond kwam omdat keizer Constantijn niet voor het kruis koos maar voor het zwaard en de stier van Mithras. In deze werkelijkheid heeft hij Astarte niet voor Maria verruild.

Aruc lijkt de perfecte wereld, maar het is een geschapen wereld. Om te blijven bestaan heeft Aruc het Kytelerbloed van Alice en haar nakomelingen nodig.

Isis de Ruiter leidt een prima leven: het laatste waar ze op zit te wachten is een vreemde magische wereld en een baan als hogepriesteres...

Also in Series: Heksenadel

Reviews

This book is not yet available for purchase.
This book has not yet been reviewed.
Report this book