Randsteden deel 5, Levende fantasie

Rond Expansierand op de planeet Metope is het ionenscherm omlaag gehaald, want de pioniers zien geen gevaar. Twan is met zijn vader verhuisd naar deze exoplaneet. Hij vindt de strenge regels van stadsdirecteur Rafer vreselijk. Stiekem tekent hij toch actiefiguren. Dan gebeurt er iets waardoor alles verandert. More
Available ebook formats: epub mobi pdf lrf pdb txt html
First 20% Sample: epub mobi (Kindle) lrf more Online Reader
About Johanna Lime

Johanna Lime
Marjo Heijkoop en Dinie Boudestein schreven sinds hun kindertijd samen dagboeken van personages. Hun voorliefde voor fantasy en sciencefiction ontwikkelde zich tot het bouwen van een eigen fantasiewereld. Op 1-11-2011 besloten ze samen om hun dagboeken te gebruiken voor het schrijven van een roman, onder het pseudoniem Johanna Lime. Dat werd Schimmenschuw. Dit debuut is in 2015 uitgebracht bij Zilverbron. Na haar debuut volgde een trilogie met de naam De vergeten vloek. Deel 1 van deze trilogie, Sluimerend vuur, is uitgebracht in 2017 en deel 2, Smeulend venijn, kwam uit in 2018.
Helaas overleed Dinie op 23-12-2018 en daarom gaat Marjo alleen verder met het schrijven van deel 3 van De vergeten vloek. Dit deel, Schamel verbond, kwam in april 2020 uit bij Zilverbron. Bij uitgeverij aquaZZ kwan in 2020 een autobiografische fictie uit, het boek De twaalfde Saturnusmaan.
Johanna Lime is nu bezig aan een nieuwe trilogie, Interplanetair. Boek 1 Ruimtestad kwam uit op 5 februari 2021, boek 2 Geestenpoort kwam uit op 12 mei 2022 en boek 3 staat in de planning voor 2023.
Behalve romans schrijft Johanna ook korte verhalen. Deze verhalen, die veelal hebben meegedaan aan wedstrijden in het fantasy, sciencefiction en horror genre, zijn hier op Smashwords sinds november 2015 te vinden als e-books
In 2018 en 2019 hebben de e-books die wij eerder al op Smashwords publiceerden een hoofdredactie gekregen en daarna zijn de verbeterde versies opnieuw uitgebracht. Het voordeel van de redactie is dat er nu duidelijk bij staat of het verhaal geschikt is voor kinderen, Young Adults of volwassenen. Op de kaften staat NL voor Nederlandstalig. Er zijn een paar e-books vertaald, dit is te zien aan EN voor Engels op de kaft.
Marjo Heijkoop gaat vanaf 2019 alleen onder het pseudoniem Johanna Lime verder met het schrijven van fantasyromans en korte verhalen, hoewel Dinie altijd in haar herinnering een rol zal blijven spelen en ze vast nog wel voor inspiratie zorgen zal.
De Randsteden serie bevat zeven science fiction verhalen die in juni en juli van 2019 op Smashwords werden gepubliceerd als e-books. Deze verhalen hebben Dinie en Marjo nog samen geschreven, ze hebben tussen 2012 en 2017 aan wedstrijden meegedaan en kregen in 2019 een hoofdredactie bij Tamara Geraeds.
Marjo zal regelmatig nieuwe korte verhalen op Smashwords plaatsen. Wie weet komen er later zelfs romans als e-book bij te staan. Dus als u van fantasy en sciencefiction houdt, volg dan Johanna Lime.
U kunt gebruik maken van de mogelijkheid die Smashwords biedt om een e-mail te ontvangen als er iets nieuws wordt uitgebracht.

Learn more about Johanna Lime
About the Series: Randsteden
De Randsteden serie bestaat uit zeven korte sciencefictionverhalen, die zijn geschreven door Johanna Lime. Tussen 2012 en 2017 hebben deze verhalen stuk voor stuk meegedaan aan verhalenwedstrijden in het Fantasy- en Scifi- genre, zijn ze meerder keren door ons verbeterd door herschrijven en in 2019 kregen ze een hoofdredactie door Tamara Geraeds.

Randsteden zijn pionierssteden op de Maan, op Mars en op exoplaneten, die als een afspiegeling van Commando Almere gezien kunnen worden. Ze krijgen hun naam in Nederland omdat de Ruimtehaven van de European Space Agency in de Markerwaard langs de grens van de Nederlandse Randstad is gebouwd. Maar ook doordat meestal het woord ‘rand’ in de naam van zo’n pioniersstad is opgenomen.

Bij deze serie horen de titels:

1. Carrière maken

2. Onnatuurlijk

3. Defragmentatie

4. Mensplanten van Mars

5. Levende fantasie

6. Robotrace

7. De urn

LET OP Klik op de link Randsteden om alle zeven delen te kunnen zien.

Also in Series: Randsteden

Also by This Author

Reviews of Randsteden deel 5, Levende fantasie by Johanna Lime

This book has not yet been reviewed.
Report this book