De heks van de Bergweg

Tijdens de laatste dagen op de basisschool moeten ze de strijd met hun grootste angsten aangaan.

Een jeugdthriller voor de leeftijdscategorie van 10-13 jaar van Apple Books Bestselling Author Edward Hendriks. Lees ook mijn gratis e-books. More
Available ebook formats: epub mobi pdf lrf pdb txt html
First 18% Sample: mobi (Kindle) lrf pdb Online Reader
About Edward Hendriks

In het dagelijks leven ben ik copywriter van beroep. Eerst in dienst van verschillende reclamebureaus, sinds een jaar of tien als freelancer. Ik was dus altijd al veel met teksten en ideeën bezig. Toch bleef de gedachte aan een ‘echt boek’ maar lokken. Geen boek in opdracht, maar iets wat ik helemaal zelf zou kunnen verzinnen.

Toen ik in het voorjaar van 2009 een maand in Napels doorbracht om er de Italiaanse taal te leren, kwamen de ideeën voor een boek bovendrijven. Het zou nog tot juni 2012 duren voor de maffiathriller ‘Bloedgeld’ in de boekwinkels lag.

Daarna wilde ik wel verder met schrijven. Wat volgde, was een nieuw verhaal dat zich wat dichter bij huis afspeelt. ‘Gezworen vrienden’ lag vanaf april 2014 in de boekhandel. Eind mei 2017 was het tijd voor thriller nummer drie: ‘Geen weg terug’. Begin 2019 verscheen de thrillernovelle ‘Het meisje van toen’. En eind 2019 breng ik mijn eerste jeugdthriller uit: ‘De heks van de Bergweg’.

Ik sta open voor interessante samenwerkingen, interviews en andere projecten. Natuurlijk kun je me ook altijd inhuren als copywriter of ghostblogger.

Ik heb drie dochters, een vrouw en een grote voorliefde voor Italië.

Read Edward Hendriks's Smashwords Interview
Learn more about Edward Hendriks

Also by This Author

Reviews of De heks van de Bergweg by Edward Hendriks

This book has not yet been reviewed.
Report this book