De Rest 2

In dit tweede deel van de serie wordt het drietal aan de grillen van de gewiekste Mevrouw Le Closé overgeleverd. Vince en Lauren komen in het bos van Lozen terecht, waar een machtig kindervolk de scepter lijkt te zwaaien. Wat op het eerste zicht hun redding lijkt, verandert al snel in een nachtmerrie, waar het koppel geen vat op heeft.
Overleven wordt de nieuwe levensvisie, maar welke kans More

Available ebook formats: epub mobi pdf lrf pdb txt html

First 40% Sample: epub mobi (Kindle) lrf more Online Reader
Price: $2.99 USD
2019-10-01
Pre-release
This book will be available
October 1, 2019
Add to Library
About Robby De Letter

Robby De letter is auteur van thrillers, horror -en sciencefictionverhalen. Hij studeerde theologie, wat je ook regelmatig in zijn verhalen kan terugvinden. Met een uitermate interesse in hoe mensen het geloof ervaren, zoekt hij in zijn boeken naar oplossingen voor niet alledaagse problemen. Hoewel zijn werk tot het genre van de fictie behoort, lijkt de grens met de realiteit flinterdun, waardoor je wordt meegezogen in werelden die niets aan de verbeelding overlaten.

Read Robby De Letter's Smashwords Interview
Learn more about Robby De Letter
About the Series: De Rest
Vince wordt wakker in een wereld waar iedereen lijkt verdwenen te zijn. Hij gaat op zoek naar andere overlevenden, maar zijn die overlevenden wel het soort mensen waarop hij gehoopt had? Iedereen is in de ban van de vrouw die alle zonden kenbaar zal maken. Wie bezit de kracht om zijn eigen schuld te kunnen dragen?

Also in Series: De Rest

Also by This Author

Reviews

This book is not yet available for purchase.
This book has not yet been reviewed.
Report this book