Email this sample to a friend

45 Ilmaista Reiki Viritystä

Chris Comish

Smashwords EditionCopyright © 2010 Chris Comish

Kaikki oikeudet pidätetään. Julkaisua tai mitään sen osaa ei saa tuottaa uudelleen, säilyttää elektronisesti tai jakaa missään muodossa: elektronisesti, mekaanisesti, valokopioimalla, äänittämällä, tai muulla tavalla, julkista tai yksityistä käyttöä varten. Julkaisua saa siteerata lyhyesti hyvän tavan mukaisesti osana julkaistavaa artikkelia tai katsausta ilman julkaisijan kirjallista ennakkolupaa.

Tämän kirjan kirjoittaja ei anna lääketieteellisiä neuvoja eikä suosittele näitä tekniikoita fyysisten tai lääketieteellisten ongelmien hoitomuodoksi ilman suoraa tai epäsuoraa ammattimaista lääketieteellistä neuvontaa. Kirjoittajan tarkoituksena on vain tarjota yleisluotoista tietoa, joka voi auttaa sinua etsiessäsi tunne-elämän ja henkistä hyvinvointia. Kirjoittaja ja julkaisija eivät otata vastuuta käyttäessäsi tässä kirjassa esitettyjä tietoja itseäsi varten.

Alkuperäisteoksesta 45 Free Reiki Attunements suomen kielelle kääntänyt Riitta Valta

www.cityofshamballa.netSmashwords Edition, License Notes

Tämä eBook on käyttöoikeus henkilökohtaiseen nauttia vain. Tämä eBook ei saa jälleenmyydä tai antaa pois muille. Jos haluat jakaa tämän kirjan toisen henkilön kanssa, hanki lisäkopion jokaiselle henkilölle. Jos luet tämän kirjan ja ei ostanut sitä, tai se ei ollut ostanut vain omaan käyttöösi, sitten palaa Smashwords.com ja ostaa oma kopio. Kiitos kunnioittaen kovaa työtä tämän kirjoittajan.

Smashwords Edition

ISBN 978-1-4660-0195-4

Previous Page Next Page Page 1 of 23