Email this sample to a friend


Kapitel 1.


Av jord är du kommen.”

Rösten som uppenbarade sig framför hennes suddiga ögonen påminde henne inte om någon som hon hade minne av. Rösten lät ohyggligt elak och verkade sakna alla typer av medkänsla. Efter snabbare granskning insåg Sandra att det inte fanns några minnen om hur hon kommit till platsen. Med sina ögon kunde hon inte skåda så mycket av omvärlden. Hela sinnet kändes avtrubbat och slött på en mindre mystiskt sätt. Om hon inte visste bättre så skulle hon tro att allt för mycket alkoholen passerat igenom kroppen. Troligen låg hon på ett sjukhus i ett uppvaknade tillstånd som egentligen var allt för långt från verkligheten. Förutom den omtöcknade känslan som spred sig i kroppen så fanns även en stor bakkänsla av smärta. Majoriteten av den hemska förnimmelsen kom ifrån nacken och längs upp efter huvudet. Antagligen hade någon tillfogat henne ett slag av den allt för höga graden. Men vad som än hade hänt så skapade det enorma smärtor som spred sig i kroppen på alla möjliga sätt. Att vilja spy var något som hela tiden låg och väntade på att få komma ut den orala vägen.

Står du skönt?”

Rösten fortsatte att tala med samma elaka ton. Vem det var som talade kunde hon fortfarande inte komma på, förutom att den ville skada henne kunde hon känna. När sinnena började att kunna samarbeta på ett allt bättre sätt så kunde Sandra inse att hon stod lätt lutad. Men tack vare all smärta så orkade hon inte svara. Förmodligen så hade inte röstens ägare något vidare tålamod då den nästan rött till henne.

Svara då din lilla sinnesslöa människa! Står du skönt?”

Om hon var på ett sjukhus så var detta verkligen inte den behandling som hon hade betalt dyra skattepengar för. Att hon fick stå och hela tiden bli utsatt för den oavbrutna smärtan var en sak, men det mycket otrevliga orden som skötaren skrek i hennes ansikte var betydligt mycket värre. Så fort hennes kropp gjorde som den var bygd för så skulle sjukhuset få höra den ena stämningen efter den andra. Hur som helst så skulle de få tillbaka samma behandling.

Previous Page Next Page Page 1 of 198