Cover: Jack Broscie
Nachtmerrie in het Park

Anne krabt met haar nagels over de talloze wondjes aan de binnenkant van haar arm. Ze is zo geïntrigeerd door de raadselachtige tekst op haar mobieltje, dat ze het niet verder omhoog veegt om het restant te bekijken.


Te koop

Jouw droom uit de toekomst,

te vinden in mijn kistje.

Jouw nachtmerrie uit het verleden,

mee te nemen in mijn rugzak.

Mijn prijs: om het even,


Naast de tekst staat een knop met daaronder de foto van de verkoper, een knappe jongen met bruin haar dat bijna over zijn ogen valt. Hoe heeft PlazaMarkt dit raadselachtige zoekresultaat bepaald? Mijn steekwoorden staan er niet eens bij. Bevat die advertentie verborgen tags? Een geheim?Een duister geheim? Een rilling loopt over haar rug. Het is doodstil in huis. Haar vader en moeder zitten beneden. Ze zeggen weinig tegen elkaar, spreken doen ze al helemaal niet. Ze kan zich niet heugen wanneer voor het laatst een lach door het huis heeft geschald.

Ze beweegt haar vinger naar het kruisje om haar zoekwoorden ‘fantasy broertje verjaardag’ te verwijderen. In plaats daarvan gaat haar vinger omlaag en drukt ze op de knop met de tekst ‘Neem direct contact met mij op’. Wantrouwig staart ze naar haar vinger die even een eigen leven leek te leiden. Hoe was dat nou mogelijk? Komt dat misschien door haar nieuwe pillen?

Previous Page Next Page Page 2 of 24