Solliciteren!


Copyright 2011 Willem Beelen

Smashwords Edition


This ebook is licensed for your personal enjoyment only. This ebook may not be re-sold or given away to other people. If you would like to share this book with another person, please purchase an additional copy for each recipient. If you’re reading this book and didnot purchase it, or it was not purchased for your use only, then please return toSmashwords.com and purchase your own copy. Thank you for respecting the hard work of this author.Op de ochtend van zijn gesprek bij Hymer Narwak Ltd. werd Simon Deceuster doodsbang wakker. In zijn droom wist Simon zijn baas dat hij solliciteerde bij de concurrentie. Meer nog, Eric was aanwezig tijdens dat eerste gesprek. Uiteraard voelde Eric zich verraden en hij siste als een slang: dat er geen weg terug was voor Simon want bij SEF-P4 Inc. was geen plaats voor schijnheilige bonusshoppers, overlopers en spionnen. Simon zijn baas sprak met een gevorkte tong en in Simon zijn droom was dat heel normaal. Hij duwde Eric opzij en stapte op een roltrap naar een plek hoog in de lucht waar alles baadde in een onwezenlijk wit licht. Aan het einde van de roltrap wachtte een slanke zwarte vrouw. De vrouw was naakt. In haar linkerhand balanceerde een iPad tablet waar ze met met haar rechterwijsvinger op tikte.

"Straks neuken we," zei de slanke zwarte vrouw, zonder van haar iPad op te kijken. Daarna vroeg ze Simon hoeveel hij wou verdienen bij Hymer Narwak Ltd. Hoe zag hij zijn verkoopcijfers? Hoe presteerde Simon bij SEF-P4?

Simon vertelde de vrouw over zijn meest recente successen. Onderaan de roltrap brulde zijn baas dat Simon loog en dat het zeer slecht zou aflopen. Bij Hymer Narwak aten ze volgens Eric hun verkopers op. Ze bakten hun lever in boter, met schijfjes ui en appel.

Previous Page Next Page Page 1 of 13