Training in de late uurtjes:

Een erotische trio fantasie

Seth Daniels

Alle karakters die in dit werk verschijnen zijn fictief en ouder dan 18 jaar. Elke vergelijking met echte personen, levend of dood, is puur toeval.

© 2018 Black Serpent Erotica

Alle rechten voorbehouden. Dit boek of een deel ervan mag niet worden verveelvoudigd of gebruikt op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur, korte citaten voor recensies uitgezonderd.

ISBN: 978-1-62247-975-7

Smashwords Editie

Dit Ebook is enkel en alleen gepubliceerd voor persoonlijk gebruik. Dit eBook mag niet doorverkocht of weggegeven worden aan derden. Als u dit boek graag zou willen delen met anderen wordt u vriendelijk verzocht om voor elke persoon een aparte kopie aan te schaffen. Leest u dit boek zonder het aangeschaft te hebben of zonder dat het voor u werd gekocht dan wordt van u verwacht dat u smashwords.com bezoekt en uw eigen kopie aanschaft. Hartelijk dank voor het respecteren van de auteur.

Translated by: Jurgen Van Dijk

Maggie stond op haar tenen en duwde haar hielen nog meer omhoog en vroeg zich af hoeveel beter er ze uit zou zien als ze hakken zou dragen in plaats van haar gewoonlijke platte zolen. Terwijl ze naar haar reflectie in de kamerhoge spiegel keek zag ze dat haar benen een beetje gespierder leken wanneer ze zo gestrekt waren en het deed een grijns op haar gezicht verschijnen. Toen haar ogen verder omhoog over haar lichaam gleden vervaagde de grijns en liet ze haar handen over haar uitdijende taille glijden. Het emotionele eten sinds haar scheiding zes maanden geleden begon zichtbaar te worden en terwijl ze zich van alle kanten bekeek zag ze de groeiende rondingen van haar lichaam. Om slechts in een beha en onderbroek haar lichaam te bekijken was achteraf toch niet zon goed idee, dacht Maggie, maar ze bleef toch kijken. Haar gedachten dreven naar de stem van haar vriendin bij hun lunch date eerder die dag, lachend over Maggie's gezeur over haar toegenomen gewicht.

Previous Page Next Page Page 1 of 24