Email this sample to a friend

24 Initieri Reiki Gratuite

Chris Comish

Smashwords editionCopyright © 2010 Chris Comish

Toate drepturile rezervate. Nici o parte a acestei publicaţii nu poate fi reprodusă, stocată într-un sistem de regăsire, sau transmis în orice formă, prin orice mijloace, electronic, mecanic, fotocopiere, înregistrare, sau altfel fi copiate pentru uz public sau privat, altele decât cele pentru "utilizarea echitabilă", ca scurte citate încorporate în articole sau comentarii, fără permisiunea prealabilă scrisă a editorului.

Autorul acestei cărţi indeamnă să nu se renunţe la sfatul medicului sau prescrie utilizarea unei anumite tehnici ca o formă de tratament pentru probleme fizice sau medicale fără sfatul unui medic, fie direct, fie indirect. Intentia autorului este doar de a oferi informaţii cu caracter general pentru a vă ajuta în căutarea dumneavoastră pentru bunăstarea emoţională şi spirituală. În cazul în care utilizaţi oricare dintre informaţiile din această carte pentru dvs., care este dreptul dvs. constituţional, autorul şi editorul nu îşi asumă responsabilitatea pentru acţiunile tale.

Tradus in Română de Sebastian BotaSmashwords Edition, ia act de licenţă

Acest Ebook este licenţiată pentru delectarea dvs. personale numai. Acest Ebook nu poate fi re-vândute sau cedate cu titlu gratuit pentru alte persoane. Dacă doriţi să accesul la această carte cu o altă persoană, vă rugăm să achiziţionaţi un exemplar suplimentar pentru fiecare persoană. Dacă citiţi această carte şi nu l-cumpărare, sau nu a fost achiziţionat pentru utilizarea de către dvs. numai, atunci vă rugăm să reveniţi la Smashwords.com şi achiziţiona propria copie. Vă mulţumim pentru respectarea munca grea a acestui autor.Smashwords Edition

ISBN 978-1-4657-1881-5Previous Page Next Page Page 1 of 28