Email this sample to a friend

45 Acordaje Reiki Gratuite

Chris Comish

Smashwords EditionCopyright © 2010 Chris Comish

Toate drepturile rezervate. Niciun fragment din această lucrare nu poate fi reprodus, publicat liber sau transmis în orice formă prin orice alte mijloace, electronice, mecanice, fotocopii, înregistrare pe bandă magnetică sau copiat în alt fel pentru utilizare publică sau privată – altfel decât pentru „utilizare loială” sub formă de citate scurte în corpul unor articole sau reviste – fără permisiunea prealabilă a autorului.

Autorul acestei lucrări nu dă niciun sfat medical şi nici nu recomandă, direct sau indirect, folosirea vreunei tehnici ca formă de tratament în cazul problemelor de sănătate de ordin fizic sau medical fără recomandarea unui medic. Intenţia autorului este doar de a oferi informaţie cu caracter general care să ajute în căutarea bunei-stări emoţionale şi spirituale. Autorul şi editorul nu îşi asumă responsabilitatea pentru acţiunile personale ale celor ce folosesc informaţii din această lucrare.

Traducerea Daniela GrigoreSmashwords Edition, ia act de licenţă

Acest Ebook este licenţiată pentru delectarea dvs. personale numai. Acest Ebook nu poate fi re-vândute sau cedate cu titlu gratuit pentru alte persoane. Dacă doriţi să accesul la această carte cu o altă persoană, vă rugăm să achiziţionaţi un exemplar suplimentar pentru fiecare persoană. Dacă citiţi această carte şi nu l-cumpărare, sau nu a fost achiziţionat pentru utilizarea de către dvs. numai, atunci vă rugăm să reveniţi la Smashwords.com şi achiziţiona propria copie. Vă mulţumim pentru respectarea munca grea a acestui autor.ISBN 978-1-4659-6906-445 Acordaje gratuite în sistemul Reiki şi alte sisteme energetice

Această lucrare conţine 24 de acordaje gratuite în sistemele Reiki Usui, Reiki Usui sistem nou, Vindecare cu Spectrul Complet, Flacăra Lavandă, Flacăra Argintiu Violet, Kundalini Reiki, Karuna Ki, Imara Reiki, Seichim Tara Verde, Raza Aurie, Gold Reiki, Shamballa Vindecare Multidimensională şi o Conexiune a Liniilor Axiatonale. Lucrarea mai conţine şi 21 de acordaje suplimentare pe Raze.

Previous Page Next Page Page 1 of 33