Interview with Soma Csátvák

What are your favorite books?
A Dűne messiása, Gépnarancs
What is your writing process?
Általában egy ötlettel kezdődik, amihez idővel több is társul. Ha ezek összeállnak valami kerek(ebb) egésszé, elkezdem az anyagot regénnyé formálni, majd annyiszor megyek végig rajta, amíg kész nem... Amíg erőt nem veszek magamon, és el nem engedem.
How long on average does it take you to write a book?
Fél és egy év között.
Does writing energize or exhaust you?
Inkább feltölt, persze gyakran addig csinálom, amíg ki nem merít.
Describe your desk
Most, hogy így belegondoltam, számomra is meglepő, mennyire rendben tartom. Van itt egy növény, egy földgömb, mindenféle elektronikus kütyü, és gyakran felkúszik rá a helyesírás szabájai is.
Do you write under a pseudonym?
Igen : )
Published 2017-03-01.
Smashwords Interviews are created by the profiled author, publisher or reader.

Books by This Author

Az Ösvény
Price: Free! Words: 55,820. Language: Hungarian. Published: July 7, 2017. Categories: Fiction » Fantasy » General
Hogy mi is az az Ösvény? Talán nem más, mint egy sikerültnek nyilvánított kísérlet, aminek tárgya az önmagát megíró történet; egymásba gabalyodó, összefonódó szálak kötege, melyek a végén képesek egyben tartani a mindenséget, s egyúttal gúzsba kötni oly sokakat.
Lélekcsapda
Price: Free! Words: 133,500. Language: Hungarian. Published: January 28, 2017. Categories: Fiction » Science fiction » Apocalyptic, Fiction » Fantasy » Paranormal
A civilizáció vége után a Terróra átkeresztelt Föld tetszhalott állapotban várja, mikor szabadul meg végre hálátlan magzatától – az emberiségtől. A pusztasággá lett egykori paradicsomot banditák és az Ítélet seregeinek maradékai, az egyszerűen csak démonoknak hívott lények tartják rettegésben.
Saltlands – Isten Után
Price: $2.99 USD. Words: 64,450. Language: Hungarian. Published: December 18, 2016. Categories: Fiction » Science fiction » Apocalyptic, Fiction » Science fiction » Utopias & dystopias
(5.00 from 2 reviews)
Mintha csak az Apokalipszis ismételné önmagát: a Sóság, a kiszáradt tengerek hagyatéka tajtékot vet, ahogy a gépesített horda elözönli. A sósivatag lakosai menekülni kényszerülnek: vitorlásaikba szállnak, s a szélre bízzák sorsukat. Ellenségeik állítólag az Istenüket keresve prédálják fel a világot – a Sóságon várná őket? Ha igen, túlélhetik-e a vele való találkozást?